kizlar yardiminiza ihdiyacim var...

hayatyalan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
49
1
16
Denizli
Ben 12haftalik hamileyim. Bir kac gundur kasiklarim agriyor bugun sabahta kahverengi lekem geldi korktum ve doktoruma gittim hemen. Hersey yolundaymis sukur bebisim kucuk oldugundan daha asardaymis kanama ondan olmali dedi. Neyse sonra baya bir ultrasonla bakti bebgin iyi dedi ama ikili tarama testi istedi burun damarlarini gorememis. Sonuclari yarin alicam ama kafama cok takiyorum boyle durumla karsilasan varmi kizlar. Internetten okudum 11-14haftLikken gorunurmus burun kemigi falan... sizce bebisim iyimi????

canım bahsettiğin haftalarda yerleşme kanaması olabiliyor diye duymuştum. korkma bence.. inşallah sağlıklıdır bebeğin.

merak etme doktor normal dediyse sorun yoktur. 2li tarama testi de herkese yapılır zaten. kanama da normal olabiliyor. benim de aynı dediğin şekilde 5 haftalıkken olmuştu ama arkadaşımın 10 haftalıkken oldu. bir şey olmaz deyip ihmal et demiyorum ama doktora gittiğine göre sorun yok. hem biraz daha sabır. 4-5 haftasonra hareketlerini hissetmeye başlıyacaksın o zaman daha rahat olur için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…