kızlar yardımcı olurmusunuz?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kizlar bursada oturuyorum 1.5 senedir evliyim yeni yeni cocuk dusunmeye basladık. geçen sene 4 ay adet görememe sebebiyle doktora gitmiştim yumurtaliklarim yavas calisiyomus o zamandan beri yaklaşık 5 ay oldu her ay adet söktürücü ile adet oluyodum. geçen ay doktora çocuk düşündüğümüzü söyledim bu ay adet oldugunda gel dedi. bugün gittim bana klomen verdi ve bir hafta sonra ultrasonda folikül takibi yapılacağını söyledi. şimdi şöyle ben klomeni uzun süre çocuk deneyipte olmayanlara veriliyor diye biliyorum orda aklıma gelip doktora soramadım ama bana daha çocuk düşündüğüm ilk aydan bu tedaviyi verdi sizce normalmi ilk hapı bugün yuttum ama çok kararsızım. çocuk istiyorum rabbimin izniyle allah isteyen herkese versin tabi ama sanki hemen olacak gibi geliyor ve kendimi hazır hissedemedim bi an düşününce sizce napmalıyım

cnm merhaba. klomen şu ay da verilir diye bir şey yokki, doktorun uygun görmüş vermiş, klomen yumurtalarının oluşmasını sağlayan bir ilaç. senin de problemini çözebileceğini düşünüyorum. hayırlısı olsun hakkında cnm faydasını görürsün inaşşah :)

Sagol canim amin insallah. Korktugum sey şu ya nasil anlatsam sana hani bebek istiyorum diyorum ama hazirmi degilim bebege de arada kaldim acaba klomenle sanki hemen hamile kalcakmisim gibi geliyo :)

Sagol canim amin insallah. Korktugum sey şu ya nasil anlatsam sana hani bebek istiyorum diyorum ama hazirmi degilim bebege de arada kaldim acaba klomenle sanki hemen hamile kalcakmisim gibi geliyo :)
canım bunu sen kafanda tasarlamalısın yani hazır olup olmadığını.istiyorsan başla derim ben hem hemen olmuyor ki 9 ay sonra olacak :) bakalım hemen kalıp kalmayacağında belli değil

Doktor yumurtaliklarin çalışsın diye vermiştir canım. Şu an kendini değişik hissedebilirsin ama hamile kalırsan eğer eminim çok sevineceksin. Keşke hamile kalsan hemen ilk ayda çünkü aylarca yıllarca bebek için bekleyen o kadar çok insan var ki.

canım bunu sen kafanda tasarlamalısın yani hazır olup olmadığını.istiyorsan başla derim ben hem hemen olmuyor ki 9 ay sonra olacak :) bakalım hemen kalıp kalmayacağında belli değil

AYNEN HAKLISIN HEMEN OLCAK DİYE BİŞEY YOK TABİKİ :) BAŞLADIM KLOMENE BAKALIM HAYIRLISI :)

İNŞALLAH YA BAKALIM BAŞLADIM KULLANMAYA HAFTAYA ULTRASONA GİRECEGİM

KIZLAR BU ULTRASON ALTTANMI OLUYOR KARINDANMI YA

Kullan kullan :) kocaman yapiyo yumurtalari . Muhtemelen alttan muayene olursun, daha iyi goruyolarmis diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…