kızlar yardımcı olurmusunuz ?

esmerim53

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
1.351
1.472
bugun adet gunumdu ama ne agrı ne sancı hiç bişeyim yok.onceden 1 hafta onceden baslardı sancılarım bugun baska bi sebepten dolayı kadın hastalıkları doktoruna gittim dedim bi kan testi istiyim istedim ama sonucum 3.1 cıktı sizce artar mı boyle bişe basına gelen oldumuu ?

Canim kanda cikmadiysa yoktur.adetin 1 hafta gecikebilir.kanin artma durumu olmaz.hamile olsaydin sancin olurdu ama adet olmazdin.hamilelikte adet sancini azda olsa o tarihte yaşıyosun.yinede insallah hamilesindir diyorum.allah gonullerimize gore versin

pazartesi hala olmazsanız bidaa test yaptırın yükselir inşalla ama şu anda 5'in altında gebelik yok gibi duruyor

Gec yumurtlama olmus olma ihtimali olabilir. 2 gun sonra tekrarlatin testi. Artarsa hamilesinizdir. Arkadasimin da 4du. Sonra artti ve dogurdu

az az sancım var ama adet sancısı gibi değil merak ediyorum bakalım hayırlısı p.tesiye kadar olmazsam tekrar test yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…