merhaba arkadaşlar
ben nişanlıyım ama nişanlıma çok aşık biri değilim kendisi çok iyi çok anlayışlı her istediğimi yapıyor bu yazın düğünümüz var ama beni bişeyler hep geri çekiyor. acaba evlendikten sonra herşey düzelirmi. bende onu beni sevdiği gibi sevebilirmiyim. yardımcı olun lütfen...
Evlendikten sonra sihirli değnek değmeyeceğine göre evlilik öncesinde pürüzleri halletmeyip de evlilikte keramet vardır düşüncesi yanlış. Hatta kimi zaman o evlenmeden önceki küçük sorunlar evlendikten sonra dağ gibi büyüyebiliyor.
Yakın zaman da nişan atan biri olarak sana tavsiyem, düğün tarihine odaklanmadan kendine zaman vermen. Bu zaman içerisin de hem yalnız kalmaya (hissettiklerini ölçüp tartmak için), hem de nişanlınla
yalnız vakit geçirmeye özen göstermelisin.
Onun çok iyi, çok değer verdiğiyle v.b. durumlarla ilgilenme sadece, bunlarda önemli tabi ki ama sen bütün ömrünü sırf o iyi, seni seviyor diye geçirebilir misin? Yada evlendiğinizde bi zaman sonra onun en küçük kusurları bile gözünüze batabilir, sonuç olarak eşler arasında ki sevgi katlanabilirliği kolaylaştırıyor.
''Gelin ata binmiş ya kısmet demiş.'' diye bir söz vardır, yani her şey bitti geç kaldım gibi düşünüp kendini daha fazla gerginleştirme.
Belki de şuan bütün bu olumsuz hislerin sadece evliliğe yaklaşıyor olmandır yada nişanlının sana o kadar iyi davranmasıdır. Sonuçta kimi insanlar bir şeylerin acısını çekmeden karşısında ki insanın değerini tam kavrayamıyorlar.
Kendini-kalbini dinle ve karar ver.
Hakkında hayırlısı olsun.