Kızlar Yardımcı olurmusunuz

melek8585

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
7
3
39
merhaba arkadaşlar
ben nişanlıyım ama nişanlıma çok aşık biri değilim kendisi çok iyi çok anlayışlı her istediğimi yapıyor bu yazın düğünümüz var ama beni bişeyler hep geri çekiyor. acaba evlendikten sonra herşey düzelirmi. bende onu beni sevdiği gibi sevebilirmiyim. yardımcı olun lütfen...

bu bir kumar olur buradaki insanlar da evet olursun dese gerçekten olacağını düşünmüyorsundur herhaldemantık evliliği yapmak istiyorsan sen bilirsin ama aşk olmadan evlilik çok zor

Düğünü ertelemelisin. Sevip sevmeyeceğini zaman bırak bence

malesef düğün tarihi kondu salon tutuldu herşey hazır ve ailem herşeyin çok güzel ve çok iyi olacağını söylüyorlar.

bunu düşünmek için geç kalmadın mı? Nişan ısınma sevme dönemi.. Evlilikten sonra olmaz o işler.

Aşksız evlilik olmamalı bence,aşk bazı şeyleri çekilebilir hala getiriyor.Evlendikten sonra nişanlın değişirse ona bağlanacak neyin kalacak?

sevmeden evlenmek çok zor olur sanırım.
bende ilk zamanlar eşim hakkında tereddüt etmiştim ama ilerleyen zamanlarda gerçekten sevdim eşimi.
evlenip onunla aynı evi paylaşmayı çok istedim.
seninki şu an bu aşamada değilse bir daha düşünmelisin.

Düğün salonu erken tutulmuş. Görücü usulümü tanıştınız

çok uzun yıllardır tanışıyoruz aslında bi nevi görücü usulü oldu yinede tabi bazı an oluyo hep yanımda olsun istiyorum bazı anda oluyo onu görmek istemiyorum sanırım ailemden ayrılma korkusuda var içimde

Bence evlenmeden asık olmalısın buda zorlamayla olmaz. Biraz fazla vakit gecirmeye bak seni ceken hicbir seyi yoksa ihtimal uzerine evlilik kurma derim.

"Evlendikten sonra severim belki" diye evlenmek ne kadar doğru olur?
Aşık değilsen ertele hatta iptal et.
Neden kendini böyle bir şeye mahkum ediyorsun, sevgisiz ömür mü geçer?

Görücü usulü mü nişanlandınız

Biraz daha fazla vakit geçirin ortak noktalarınız var mı bunları bulmaya çalışın, ne bileyim sabah erkenden kalkın ve bütün o koca günü beraberce geçirin ve bunu bir kaç kere tekrarlayın belki o zaman sevmenize neden olacak belirtiler çıkar ortaya. Fakat o zamanda tık yoksa, bu evliliği sürdürmeyin. Zira hiçbir şey hissetmediği insanla kimse aynı evi paylaşmak istemez. Evlenmek için evlenmeyin.

arkadaşlar şöyle bir sorunumuzda var aslında biz hiç vakit geçiremiyoruz ikimizde çalışıyoruz ve haftasonlarımızda yok belki görüşememektende kaynaklanıyor olabilirmi acaba.

bence oturup kendini dinlemelisin eksilerini ve artılarını tart ona göre bi karar al. anlattıklarına göre mantık evliligi gibi görünüyor seninkisi. ama iyice düşünmelisin bu konusuyu.

bence kadın cok cok sevmemeli cnm erkek cok sevmeli değerini bilmeli eger sana gercekten değer veriyorsa saygı duyuyorsa sakın kaçma çünku zamanla aşktan geriye kalan tek sey saygı oluyor

bence kadın cok cok sevmemeli cnm erkek cok sevmeli değerini bilmeli eger sana gercekten değer veriyorsa saygı duyuyorsa sakın kaçma çünku zamanla aşktan geriye kalan tek sey saygı oluyor
beni gerçekten çok seviyor bunu biliyorum çok değer veriyor ve saygıda duyuyor her istediğimi yapıyor yapmayada çalışıyor beni kaybetmekten çok korkuyor gözümün içine bakıyor derler öyle öyle kısacası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…