bu bir kumar olur buradaki insanlar da evet olursun dese gerçekten olacağını düşünmüyorsundur herhaldemerhaba arkadaşlar
ben nişanlıyım ama nişanlıma çok aşık biri değilim kendisi çok iyi çok anlayışlı her istediğimi yapıyor bu yazın düğünümüz var ama beni bişeyler hep geri çekiyor. acaba evlendikten sonra herşey düzelirmi. bende onu beni sevdiği gibi sevebilirmiyim. yardımcı olun lütfen...
Görücü usulü mü nişanlandınızmerhaba arkadaşlar
ben nişanlıyım ama nişanlıma çok aşık biri değilim kendisi çok iyi çok anlayışlı her istediğimi yapıyor bu yazın düğünümüz var ama beni bişeyler hep geri çekiyor. acaba evlendikten sonra herşey düzelirmi. bende onu beni sevdiği gibi sevebilirmiyim. yardımcı olun lütfen...
bence kadın cok cok sevmemeli cnm erkek cok sevmeli değerini bilmeli eger sana gercekten değer veriyorsa saygı duyuyorsa sakın kaçma çünku zamanla aşktan geriye kalan tek sey saygı oluyormerhaba arkadaşlar
beni gerçekten çok seviyor bunu biliyorum çok değer veriyor ve saygıda duyuyor her istediğimi yapıyor yapmayada çalışıyor beni kaybetmekten çok korkuyor gözümün içine bakıyor derler öyle öyle kısacası iştebence kadın cok cok sevmemeli cnm erkek cok sevmeli değerini bilmeli eger sana gercekten değer veriyorsa saygı duyuyorsa sakın kaçma çünku zamanla aşktan geriye kalan tek sey saygı oluyor