Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mobilyalarımı bellonadan almak istiyorum memnun olan varmı? seçtiğim ürünler ;
Eki Görüntüle 711149
Eki Görüntüle 711150
Eki Görüntüle 711151
Eki Görüntüle 711155
Eki Görüntüle 711157
ben mobilyalarımı bellonadan almak istiyorum memnun olan varmı? seçtiğim ürünler ;
Eki Görüntüle 711149
Eki Görüntüle 711150
Eki Görüntüle 711151
Eki Görüntüle 711155
Eki Görüntüle 711157
canım çok teşekkür ederim :)Çok güzeller canımm hayırlı olsunnBizim evde bellona nın yatak , bazaları var gayet memnunuz ama mobilya olarakta memnun kalacağını düşünüyorum , istikbal bellona iyi ve güzel markalar
![]()
teşekkürler canım bazı arkadaşlar mobilya konusunda düşün diyorlar o yüzden biraz kafam karıştımarka olarak gayet güzel bir marka ve eşyaları çok kullanışlı canım için rahat olsun çok kaliteliler
canımm çok teşekkürlerrrprtmantoyla o.grubunu çok beğendm cnm huzurla kullan
oo çok iyi canım ozaman dağınık yerlerden almak yerıne hepsini bellonadan almak istiyorum :)Annemler 5 senedir yatak odasını kullanıyor ve çok memnunuz.
Bence düşünmeden alabilirsin, zaten garantili ürünler.
Çok güzel modeller seçmişsiniz canım Bellona kaliteli bir marka evimizde koltuk takımı Bellonadan memnunuz ama mobilya işi şans işi derler o yüzden kesin konuşmak istemem begendim![]()
canım ben de mobilyalarımı bellonadan aldım ama daha mağazada bekliyorlar. kaliteli olduğunu düşünüyorum umarım memnun kalırız.
fikir olması için ben de aldıklarımızın resmini koyuyorum.
Eki Görüntüle 711399 Eki Görüntüle 711400 Eki Görüntüle 711401 Eki Görüntüle 711402
canım çok teşekkür ederim evet mobilya şans işi diyorlar umarım kullanışlı olanı bulurum![]()
İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım benim![]()
cnm seçtiğin takımlar çok şık çok güzel bellona herkesin bildiği üzere iyi bir marka fakat beyaz eşya ve mobilya şans işidir iyide çıkabilir kötüdeşimdiden hayırlısı olsun
![]()