• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olurmusunuz?

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
ben mobilyalarımı bellonadan almak istiyorum memnun olan varmı? seçtiğim ürünler ;
$bolivya-portmanto-002.webp
$bellona-bolivya-duvar-tv-unitesi.webp
$bellona-mobilya-sidney-luks-takim-ekol-pudra-real-beyaz-deri-08.webp
$bellona_anatolya_yemek_odasi_takimi-00001-470x260.webp
$bellona-mobilya-bolivya-yatak-odasi-takimi-25.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
marka olarak gayet güzel bir marka ve eşyaları çok kullanışlı canım için rahat olsun çok kaliteliler

Annemler 5 senedir yatak odasını kullanıyor ve çok memnunuz.
Bence düşünmeden alabilirsin, zaten garantili ürünler.

canım ben de mobilyalarımı bellonadan aldım ama daha mağazada bekliyorlar. kaliteli olduğunu düşünüyorum umarım memnun kalırız.
fikir olması için ben de aldıklarımızın resmini koyuyorum.

$duvar ünitesi.webp$koltuk takımı.webp$yatak odası.webp$yemek masası.webp

Çok güzeller canımm hayırlı olsunn :nazar::16: Bizim evde bellona nın yatak , bazaları var gayet memnunuz ama mobilya olarakta memnun kalacağını düşünüyorum , istikbal bellona iyi ve güzel markalar :16:
canım çok teşekkür ederim :):16:
marka olarak gayet güzel bir marka ve eşyaları çok kullanışlı canım için rahat olsun çok kaliteliler
teşekkürler canım bazı arkadaşlar mobilya konusunda düşün diyorlar o yüzden biraz kafam karıştı
prtmantoyla o.grubunu çok beğendm cnm huzurla kullan
canımm çok teşekkürlerrr:16:
Annemler 5 senedir yatak odasını kullanıyor ve çok memnunuz.
Bence düşünmeden alabilirsin, zaten garantili ürünler.
oo çok iyi canım ozaman dağınık yerlerden almak yerıne hepsini bellonadan almak istiyorum :):21:
Çok güzel modeller seçmişsiniz canım Bellona kaliteli bir marka evimizde koltuk takımı Bellonadan memnunuz ama mobilya işi şans işi derler o yüzden kesin konuşmak istemem begendim:16:

canım çok teşekkür ederim evet mobilya şans işi diyorlar umarım kullanışlı olanı bulurum :16:

cnm seçtiğin takımlar çok şık çok güzel bellona herkesin bildiği üzere iyi bir marka fakat beyaz eşya ve mobilya şans işidir iyide çıkabilir kötüde:31: şimdiden hayırlısı olsun:16:

Back
X