- 18 Eylül 2024
- 54
- 3
- 21
- Konu Sahibi hayalhatun3434
Ben 21 eylül adet oldum 25 eylülde adetten çıktım 26 eylülde ovülasyon testi yaptım çizgi biraz belirgin normalmi ilk defa kullanıyorum yardımcı olurmusunuz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 21 eylül adet oldum 25 eylülde adetten çıktım 25 eylülde ovülasyon testi yaptım çizgi biraz belirgin normalmi ilk defa kullanıyorum yardımcı olurmusunuz
Ama ben ne zaman yumurtaladigımı bilmiyorumHemen pik olmaz. 1 hafta sonra yapmaya başlayın testleri
Hiç bir şekilde ağrım olmuyor sadece adete 1 hafta kala göğus ağrım oluyor o kadarAma ben ne zaman yumurtaladigımı bilmiyorum
Tamma işte regl biter bitmez yumurtlama olmaz zaten o yüzden 1 hafta sonra test yapmaya başlayın dedimAma ben ne zaman yumurtaladigımı bilmiyorum
Tamma işte regl biter bitmez yumurtlama olmaz zaten o yüzden 1 hafta sonra test yapmaya başlayın dedim
İnşallah yaa görürüm ben saat 16.00 da yapıyorum akşam saat 22.00.ilişki olsa olurmu yoksa piki görduğum gibi ilişkimi olması lazımDoktor bana adetin bittiği gün başla ikisi de aynı koyulukta olana kadar devam et dedi bazen erken yumurtlama olabiliyor malum. İyi yapmışsınız erken başlamakla bence
Pik gördukten kac gün sonra hamilelik testi yapılır pekiHemen pik olmaz. 1 hafta sonra yapmaya başlayın testleri
Döllenme ne zaman olur bilemem. Ama ilişkiye pik görmeden önce başlamanız lazım. Piki de değerlendirin tabi. En sağlıklısı batı beklemekPik gördukten kac gün sonra hamilelik testi yapılır peki
Ben pikten önce bilememki bu yuzden 1 gün değil 1 gün ilişki olsa olurmuDöllenme ne zaman olur bilemem. Ama ilişkiye pik görmeden önce başlamanız lazım. Piki de değerlendirin tabi. En sağlıklısı batı beklemek
Zaten sağlıklı olan o. Regliden sonra yumurtlamaya kadar gün aşırı ilişki yaşamak yumurtlamadan önce içeride sperm olursa yumurtalara olur olmaz dölleme yapıyor çünkü spermler 4/5 gün canlı kalıyor tüplerdeBen pikten önce bilememki bu yuzden 1 gün değil 1 gün ilişki olsa olurmu
Ayy çok teşekkür ederim canım.bilgilerinden dolayıZaten sağlıklı olan o. Regliden sonra yumurtlamaya kadar gün aşırı ilişki yaşamak yumurtlamadan önce içeride sperm olursa yumurtalara olur olmaz dölleme yapıyor çünkü spermler 4/5 gün canlı kalıyor tüplerde
Ne demek inşallah pozitifi görür sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişiAyy çok teşekkür ederim canım.bilgilerinden dolayı
Ayy dua ettiğiniz eller dert görmesin amin inşallahNe demek inşallah pozitifi görür sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişi
Ben adetin bitiminden muhtemelen 3 4 gün sonrası hamile kaldımAma ben ne zaman yumurtaladigımı bilmiyorum
Hadi inşallah darısı benim başımaBen adetin bitiminden muhtemelen 3 4 gün sonrası hamile kaldım
Öyle düşünüyorum yani
Ki tanıdığım da var adetim bitti ve hemen hamile kaldım diye söyleyen