Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar yardımcı olurmusunuz ??? Sizce bu yatak odasına hangi halı ve örtü uyumlu ?

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Kızlar bu yatak odasını beğendim yorum yapabilirmisiniz ? Bir de bu yatak odasına hangi halıyı tercih edeyim bana yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim...Halı seçiminde zorlanıyorum bunlardan hangisi olabilir sizce ?? Bi de bu yatak odasına nasıl bı perde ve yatak örtüsü seçeyim bi el atın lütfen :) (renk ve model oalrak) fikir verebilcek var mı ? resım eklersenız sevınırım) :)

Yatak odası bu

$yatak odası.webp

Halılar bunlar

$halı (5).webpEki Görüntüle 329467 $halı (1).webp$halı (1).webp$halı (2).webp$halı (2).webp$halı (3).webp$halı (4).webp$halı (7).webp

Yatak örtüleride bunlar

Eki Görüntüle 329473 Eki Görüntüle 329472 Eki Görüntüle 329471 Eki Görüntüle 329470 Eki Görüntüle 329469 Eki Görüntüle 329474

yatagin o kadar guzelki özellikle güzel ayaklari olan bi yatak bence bunu gösterisli bi yatak örtüsüyle kapatmamalisin. daha elit daha $ik düz hafif simli bi örtü tercih edebilirsin sadece sagdan ve soldan yere sarkicak sekilde. Hali olarakda desenli yerine düz ipekli hali tavsiye ederim. Bu sekilde mobilyan ön planda olur eger yatak gösterisli örtü gösterisli hali desenli o bu su derken esyalarinin güzelligi bogulur gider

Yatak odan beyaz ama yatak başın mor, ve bu oldukça iddialı ve göze çarpan bir renk olacaktır. O sebeple örtün asla mor olmamalı yoksa çok boğuk ve sıkıcı bir yatak odan olur. 5. yatak örtüsü bence çok güzel, ve yatak başınla çok uyumlu olacaktır. Bu takım ile uyumlu halıda ancak 7. halı olabilir diye düşünüyorum. Böylece çok daha sade yani boğuk olmayan ama bir girenin hayran kalacağı bir yatak odan olacaktır :) Yatak ucuna sandık düşünür müsün bilmem ama hem koltuk hemde sandık olarak kullanılabilen çok şık şeyler var, ve bunlarda yatak ucuna konuluyor. Böyle bir sandığı mor renkte ya da beyaz renkte olanını koyabilirsin. Bunuda sadece fikir olarak sana iletmek istedim :49:

$phoca_thumb_l_DSC09904.webp

bence 3. halı ve 5. yatak örtüsü.. çünkü yatak başlığı mor. eğer mor bir yatak örtüsü alırsan çok boğabilir..

Yatak odan beyaz ama yatak başın mor, ve bu oldukça iddialı ve göze çarpan bir renk olacaktır. O sebeple örtün asla mor olmamalı yoksa çok boğuk ve sıkıcı bir yatak odan olur. 5. yatak örtüsü bence çok güzel, ve yatak başınla çok uyumlu olacaktır. Bu takım ile uyumlu halıda ancak 7. halı olabilir diye düşünüyorum. Böylece çok daha sade yani boğuk olmayan ama bir girenin hayran kalacağı bir yatak odan olacaktır :) Yatak ucuna sandık düşünür müsün bilmem ama hem koltuk hemde sandık olarak kullanılabilen çok şık şeyler var, ve bunlarda yatak ucuna konuluyor. Böyle bir sandığı mor renkte ya da beyaz renkte olanını koyabilirsin. Bunuda sadece fikir olarak sana iletmek istedim :49:

Eki Görüntüle 329635

evet cnm olabılır cok tesekkür ederım cok güzel bı fıkır mor boğar sanırım her taraf mor olmasın :) beyazı hoş bulurum nşallah bulamassamda yaptırırım :) cok beğendm gercekten aklıma gelmemişti hiç daha öne gördüğüm halde

Aynanın kenarındaki modele uygun olabilir düşüncesiyle 5. halı diyorum.
Eklediğin yatak örtüleri ise çok abartılı geldi onda fikir beyan edimiciiim :D

Yatak Odan çok güzel göründüğü gibi lake ve siyah beyaz bana kalırsa bu mobilyaya lila tonlarından ziyade siyah gri kırmızı yada bej krem dekoratif halilar düşünmelisin hem shaggy hem lila mobilyaya zıt düşer sadece mobiyaya uyar uyar ancak ileride nevressim takımını da uydurabiliyor olman lazım

Bence bu odaya kesinlikle abartılı ve şıkır şıkır şeyler kullanmamalısın çünki zaten mobilyanın kendisi son derece süslü ve gösterişli,yatak başında aynı şekilde.
O yüzden mümkün olduğunca sade ve şık bi halı ve yatak örtüsü kullanmalısın. Mor yatak başına mor yatak örtüsü artı morlu halılar çok boğar.

Back
X