• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
1.915
2.647
83
Kızlar düşük sonrası 45 gün üstüne adet gördüm 3 gün sürdü temizlendim sonra beş gün temiz kaldıktan sonra tekrar başladı tam 12 gündür kanamam var sizce nedir ne olabilir yaşayan varmı

Canım doktora görünsen sağlıklı değil bu durum pek

Tamda bunu armaya gelmiştim bende.
Ben varım ama benimki yılan hikayesine döndü. Kendi yaşadığım şehirde olmadığım için ve pandemiden dolayı randevu konusunda sıkıntı yaşandığı için dr. arayışındaydım cumaya bir randevu ayarladım.
Düşük sonrası ilk 3 ay düzensizlikler olabilir ama siz yinede bir dr.a gidin.

Tamda bunu armaya gelmiştim bende.
Ben varım ama benimki yılan hikayesine döndü. Kendi yaşadığım şehirde olmadığım için ve pandemiden dolayı randevu konusunda sıkıntı yaşandığı için dr. arayışındaydım cumaya bir randevu ayarladım.
Düşük sonrası ilk 3 ay düzensizlikler olabilir ama siz yinede bir dr.a gidin.
Düzensiz olmak başka da bu kadar kanama normal mi acaba içimde parça mı kaldı bilmiyorum sizde durum nasıl

Benim düşük+kürtaj ekimde oldu kontrolde temizdi sonra şehir değiştirmem gerekti aralık ve ocakta normal oldu ama bu ay normal reglimden 8 gün sonra kanama başladı. 9 gündür Belime bir sancı geliyor sanki düşük yapar gibi bir kasılma ve sonrasında kanamayla rahatlıyorum. Bu kanamalarda minik pıhtılar da atıyor. Benim için sıkıntılı ve anormal bir süreç malesef.

Düşük sonrası kontrole gittiniz mi? 15 gün sonra kontrol muayenesi oluyor, parça kalmış olsa görülürdü.
Bana sadece antibiyotik verdi kullandım kanama kesilince bıraktım . Daha da kan gelmedi aradan 45 gün geçti azıcık bi kanama oldu işte 3 gün sürdü gitmedim doktora.

Back
X