Kızlar yardımcı olur musunuz

seritan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
77
25
3
29
Kızlar 8 haftalık oldum. Ama bugün hastaneye gittim bebeğim 7+2 çıktı 5 gün geriye gitmesi normal mi ya merak ediyorum bu konuda bilgisi olan veya aynı durumu yaşayan oldumu özele mi gitsem görünsem bilemedim

Kesende bozulma falan bı anormallik yoksa ki bunu doktor söylerdi, On güne kadar normal ileri geri fark olması, olcumden , makineden bile fark olabilir, benim de normal takviminden dört gün önden giderken, takvimden sekiz gün falan gerisine gitmişti sonra ki kontrolde, 12gunluk bı fark vardı, sonraki ölçümlerde takvimden iki üç gün geri geldi böyle böyle farklar vardı yani, gelişiminde problem varsa doktor görür söyler, problem yoksa bu farklar önemli değil, dilerim sağlıklı bı süreç gecirirsin 😊

Ayrıca 7+2demek 8.haftadanin içindesin demek zaten 8+ miydi da beş gün eksik çıktı

Kesende bozulma falan bı anormallik yoksa ki bunu doktor söylerdi, On güne kadar normal ileri geri fark olması, olcumden , makineden bile fark olabilir, benim de normal takviminden dört gün önden giderken, takvimden sekiz gün falan gerisine gitmişti sonra ki kontrolde, 12gunluk bı fark vardı, sonraki ölçümlerde takvimden iki üç gün geri geldi böyle böyle farklar vardı yani, gelişiminde problem varsa doktor görür söyler, problem yoksa bu farklar önemli değil, dilerim sağlıklı bı süreç gecirirsi

Çok teşekür ederim. Evet doktora sordum gelişimi iyi mi diye iyi dedi ama geriye gitmesi beni endişelendirdi. İki hafta önce yaptırdığım kan tahlil sonucum Anti Toxoplazma IgMKemiluminesans sınırda kaldığını söyledi bu durumdan da korktum biraz geriye gitmesinin bu sebeble bi ilişkisi olabilir mi diye de düşündüm. Haftaya tekrar gel dedi kan aldılar bugün tekrardan. Ben çok takıntılı bir insan oldum sanırım

Çok teşekür ederim. Evet doktora sordum gelişimi iyi mi diye iyi dedi ama geriye gitmesi beni endişelendirdi. İki hafta önce yaptırdığım kan tahlil sonucum Anti Toxoplazma IgMKemiluminesans sınırda kaldığını söyledi bu durumdan da korktum biraz geriye gitmesinin bu sebeble bi ilişkisi olabilir mi diye de düşündüm. Haftaya tekrar gel dedi kan aldılar bugün tekrardan. Ben çok takıntılı bir insan oldum sanırım
Olur öyle şeyler, bitmez artık bu sorular takıntılar, rahatla stres yapılacak bı durum yok, ileri geri oynama olur bir sürü de etken var, problem görünmüyorsa kendine problem yaratma, rahatla 😊

Olur öyle şeyler, bitmez artık bu sorular takıntılar, rahatla stres yapılacak bı durum yok, ileri geri oynama olur bir sürü de etken var, problem görünmüyorsa kendine problem yaratma, rahatla 😊
inşallah canım teşekür ederimmm iyi geldin bana ❤🥰

Back
X