Kızlar yardımcı olur musunuz

Mavigemici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
61
0
27
Vucut üstüne boşalıp yani bıyun tarafları sonra duşa girilirse spermler vajinaya girer mi sadece cevap verin lütfen testler negatif ama kendimi bir türlü ikna edemiyorum ben

Evet kan testi kesin sonuç mu hamile olanlar da cıkıypr benim 50 gün geçti o olayın üzerinden olsa çıkması lazım degil mi

Evet kan testi kesin sonuç mu hamile olanlar da cıkıypr benim 50 gün geçti o olayın üzerinden olsa çıkması lazım degil mi
Kesin sonuç evet, ilişkinin üstünden 50 gün geçmiş ondan önceki adetinizin üstünden belki 2 ay geçmiştir 2 aylık bebeğin kalp atışını duyuyosunuz ultrasonda, kanda çıkmama ihtimali yok

Su ile girmesi korkum vardı zaten tam ilişki olmadı duşta su ile girip hamile kalma korkum du psikolojim bozuldu

Kadın dogum doktoruna gitmiştim endemetrium ince dedi o gün adetliydim hastaneye gittiğimde İnternette adetliyken zaten ince olur diyor hamilelik olsa kalın olması lazım mı bunu merak ediyorum bu konu hakkında bilginiz var mı

Senelerdir ugrasanlarin aklina gelmemis bir yontem tuh!
Gercekten boyle konular acanlarin alay ettigini dusunuyorum

Alay etmiyorum allah isteyenlere versin gerçekten ama ben hata yaptım buradaki cevaplarla kendimi rahatlatmaktan başka bişey gelmiyor elimden testler negatif adet te oldum ama böyle bişey mümkün mü ya

Çünkü siz tecrübelisiniz o yüzden burada açılan konulara hakimsiniz kan testinde çıkmayıp gerçekte hamile olan duydunuz mu

X