LH hormonu baska sebepten yukselir mi bilmiyorum. Ama çatlamış degil yumurtlamissiniz bence. yarin da yapin siliklesmişse catlamis demek.Kızlar ilk resim önceki gün yaptım dün de ikinci resimi yaptım yumurtluyorsun dedi bir arkadaş yumurtan çatlamış Dedi sizce öyle mi çatlayınca silikleşmiyor mu? Ben adet olmam gerekirken ovulasyon testlerim böyle çıktı gebelik testi negatif ve hala olamıyorum bugün 33. Gün normalde 28 günde bir olurum eğer çatlamaysa daha uğraşmam iyice dengem bozuldu 28 yaşındayım adetim ilk kez gecikti.
Eki Görüntüle 2725032 Eki Görüntüle 2725033
Bana eşit gibi gelmedi pek bi tık silik gibi. Bu arada banlabilirsin çünkü her teste her gün yeni konu açıyorsun böylece aynı konu sürekli öne çıkıyor yeni konular alta düşüyor bir konu üzerinden bütün testleri paylaşsan takibi rahat olur. Daha önce bunu birine demiştim yanlış anladı. Daha sonraKızlar ilk resim önceki gün yaptım dün de ikinci resimi yaptım yumurtluyorsun dedi bir arkadaş yumurtan çatlamış Dedi sizce öyle mi çatlayınca silikleşmiyor mu? Ben adet olmam gerekirken ovulasyon testlerim böyle çıktı gebelik testi negatif ve hala olamıyorum bugün 33. Gün normalde 28 günde bir olurum eğer çatlamaysa daha uğraşmam iyice dengem bozuldu 28 yaşındayım adetim ilk kez gecikti.
Eki Görüntüle 2725032 Eki Görüntüle 2725033
Yok niye yanlış anlayımBana eşit gibi gelmedi pek bi tık silik gibi. Bu arada banlabilirsin çünkü her teste her gün yeni konu açıyorsun böylece aynı konu sürekli öne çıkıyor yeni konular alta düşüyor bir konu üzerinden bütün testleri paylaşsan takibi rahat olur. Daha önce bunu birine demiştim yanlış anladı. Daha sonraMune abla gelip ceza verdi.
Sen lh testi yaptırdın mı hiç. Pko yoksa bu ay geç yumurtlama oluyor olabilir çok üstünde durma stres te etkilerYok niye yanlış anlayım
Canm yaptırdım 6 falandı Lh gayet iyiydi hatta iki kere yaptırdım bu ay hiç stres olmadım ilk kez yumurtlama günümü bile merak etmedim test bile yapmadım adetim gecikince yaptım bunları. Çok değişik geldi bana İnan stres yapmadığım ay bu ay beş ay yaptım ama bu ay bakmadım bile biraz da ondan yumurtlama oldu mu bilsem belki bu kadar takmamSen lh testi yaptırdın mı hiç. Pko yoksa bu ay geç yumurtlama oluyor olabilir çok üstünde durma stres te etkiler
Tekrar bir gebelik testi mi yapsan acaba. Sen yinede değerlendir bu günleriCanm yaptırdım 6 falandı Lh gayet iyiydi hatta iki kere yaptırdım bu ay hiç stres olmadım ilk kez yumurtlama günümü bile merak etmedim test bile yapmadım adetim gecikince yaptım bunları. Çok değişik geldi bana İnan stres yapmadığım ay bu ay beş ay yaptım ama bu ay bakmadım bile biraz da ondan yumurtlama oldu mu bilsem belki bu kadar takmam
Teşekkür ederimTekrar bir gebelik testi mi yapsan acaba. Sen yinede değerlendir bu günleri
Tekrar bir gebelik testi mi yapsan acaba. Sen yinede değerlendir bu günleri
Acaba lh yüksekliğin mi var yakın zamanda her hangi kür macun bitki vs uyguladım mıOvulasyon testi yaptım yine böyle çıktı gebelik negatif ben hala aynı durumdayım olmadım adet
Hayır canım iki ay önce soğan kürü yaptım sadeceAcaba lh yüksekliğin mi var yakın zamanda her hangi kür macun bitki vs uyguladım mı
Pik mi test değil demiAcaba lh yüksekliğin mi var yakın zamanda her hangi kür macun bitki vs uyguladım mı
Pik değil ama pike çok yakınPik mi test değil demi
Hamilelik yok pike yakın adet olamadım bu ne demek yaPik değil ama pike çok yakın
Ya geç yumurtlama oluyor bu ay yada lh ın yükseldi bir sebepleHamilelik yok pike yakın adet olamadım bu ne demek yaçok üzüldüm hiç böyle olmazdı ve lh adetten sonra yaptığında hiç böyle değildi
Merhaba, son durumunuznedir acaba hamilelik oldu muHamilelik yok pike yakın adet olamadım bu ne demek yaçok üzüldüm hiç böyle olmazdı ve lh adetten sonra yaptığında hiç böyle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?