Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımcı olur musunuz :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Kızlar ilk resim önceki gün yaptım dün de ikinci resimi yaptım yumurtluyorsun dedi bir arkadaş yumurtan çatlamış Dedi sizce öyle mi çatlayınca silikleşmiyor mu? Ben adet olmam gerekirken ovulasyon testlerim böyle çıktı gebelik testi negatif ve hala olamıyorum bugün 33. Gün normalde 28 günde bir olurum eğer çatlamaysa daha uğraşmam iyice dengem bozuldu 28 yaşındayım adetim ilk kez gecikti.

LH hormonu baska sebepten yukselir mi bilmiyorum. Ama çatlamış degil yumurtlamissiniz bence. yarin da yapin siliklesmişse catlamis demek.

Bana eşit gibi gelmedi pek bi tık silik gibi. Bu arada banlabilirsin çünkü her teste her gün yeni konu açıyorsun böylece aynı konu sürekli öne çıkıyor yeni konular alta düşüyor bir konu üzerinden bütün testleri paylaşsan takibi rahat olur. Daha önce bunu birine demiştim yanlış anladı. Daha sonra Mune abla gelip ceza verdi.

Yok niye yanlış anlayım

Sen lh testi yaptırdın mı hiç. Pko yoksa bu ay geç yumurtlama oluyor olabilir çok üstünde durma stres te etkiler
Canm yaptırdım 6 falandı Lh gayet iyiydi hatta iki kere yaptırdım bu ay hiç stres olmadım ilk kez yumurtlama günümü bile merak etmedim test bile yapmadım adetim gecikince yaptım bunları. Çok değişik geldi bana İnan stres yapmadığım ay bu ay beş ay yaptım ama bu ay bakmadım bile biraz da ondan yumurtlama oldu mu bilsem belki bu kadar takmam

Tekrar bir gebelik testi mi yapsan acaba. Sen yinede değerlendir bu günleri

Ovulasyon testi yaptım yine böyle çıktı gebelik negatif ben hala aynı durumdayım olmadım adet

Hamilelik yok pike yakın adet olamadım bu ne demek ya çok üzüldüm hiç böyle olmazdı ve lh adetten sonra yaptığında hiç böyle değildi
Ya geç yumurtlama oluyor bu ay yada lh ın yükseldi bir sebeple istersen doktora bir git durumu danış bakalım belki adet söktürücü falan verir

Hamilelik yok pike yakın adet olamadım bu ne demek ya çok üzüldüm hiç böyle olmazdı ve lh adetten sonra yaptığında hiç böyle değildi
Merhaba, son durumunuznedir acaba hamilelik oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…