Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdmklg

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
34
26
8
33
Adetim bugün itibariyle gecikmesi 6 gün oldu. Dün test yaptım ama negatif çıktı. Arada kasıklarım çok ağrıyor ve belim de ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi. Sizce normal mi bu kadar adet gecikmesi.

Bu ara herkeste bir gecikme var stresten ola biliyor canm bende 20 gun gecikti hem göğüs ağrısı kasik bel ağrısı adet ağrısı gibi akintim bile vardı ama adet oldum umarım senin vardır geç döllenme de testte çıkmaya bilir biraz daha bekle öyle bi daha yap test

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Şuan düşünmüyoruz bebiş malum dünya zaten karmakarışık ama böyle olunca da deliriyor gibi oluyorum düşünmekten. İnşallah normal bir gecikme olur.

aynı sorunu yaşıyorum bel ağrım kasık ağrım var 1 hafta kadar kahve leke geldi sonra bitti sulu beyaz akıntım var test negatif çıktı 2 gün önce adetim 8 gün geçti

Arkadaslae gecikmeden kastini nedir. Yumurtlamani gec olmustur. Eger yumurtlamadan eminseniz 6 gun adet gecikmesi demek %95 hamile oldugunuzu gosterir

evet malesef pci luyum 15 gün bekle demişti doktorum onu bekliyorum olmazsa söktürücü içecem kabus gibi bi ay oldu bana
Canim pcoda malesef boyle sorunlar oluyor yumurtlamamis olabilirsin yada bu ay yumurtlamadan gecmis olabilirsin. Hamile kalmak istiyosan doktorunun veecegi hapla hamile kalabilirsn

Canim pcoda malesef boyle sorunlar oluyor yumurtlamamis olabilirsin yada bu ay yumurtlamadan gecmis olabilirsin. Hamile kalmak istiyosan doktorunun veecegi hapla hamile kalabilirsn
klomen kullandım ama malum virüsten gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…