Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımcı olur musunuz ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
Kızlar ben şimdi bugün doktora gittim regl çok kısa sürüyordu daha öncede hep gittim vajinal muayene istemediğim için ultrosonla baktılar normalde bana ultroson resmi vermiyorlardı rahim duvarin kalınlaşmış dedi ve çıktı içeriye başka hastaya gitti ben karnımı kapatırken asistanı geldi elime ultroson kağıdı verdi ve hormon testi için adetin 2.3 günü yine gel dedi gönderdi böyle afedersiniz salak gibi kaldım daha önce de hiç vermedikleri için şaşırdım açıkçası birde rahim duvarin kalın deyince soru işareti kaldı

Gebelik de olabilir regl de olabilir. Ama vajinal muayene olun en sağlıklısı o bu şekilde doğru dürüst bir sey göremezler gebelik olmadan.

Neden vajinal muayeneden kaçıyorsunuz vajinal muayene yapmazsa öyle arkasını döner gider sizde arkasından bakarsınız. Sağlıklı veriye ordan ulaşıyorlar.çok geçmiş olsun

Neden vajinal muayeneden kaçıyorsunuz vajinal muayene yapmazsa öyle arkasını döner gider sizde arkasından bakarsınız. Sağlıklı veriye ordan ulaşıyorlar.çok geçmiş olsun

Daha önce vajinal muayene oldum ama gerçekten çok huylaniyorum ama ultrosonu verdiğinde keşke yapsaydım dedim

Kadın Doğum doktoru Değilizki sana Net yanıt verelim.
Testlerini yaptır doktoru bekle...

Gebelik olsun ya da olmasın kadın doğuma her kontrole gittiğimde ultrason kağıdı veriyorlar .. kalınlaşma varsa gebelik olma ihtimali de var demek. Karından gebeliğe dair birşey görünse söylerdi doktorun. Vajinal ultrasonda daha net ve erken görünüyor . Bence vajinal ultrason yaptırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…