• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olur musunuz lütfen!!!!

annebebekk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
15
0
1
27
Tecrübeli kızlar Merhaba umarım kafamda ki beni yiyip bitiren sorular için bana az da olsa yardımcı olursunuz 😕
Adetim Ocak 25 de başladı 30 da bitti. Bir sonra ki adetim ise Şubat 18 de olmam gerekirken halâ olamadım yani 6 gün gecikmem var. Test yapıyorum yapıyorum çıkmıyor😔
Belirti olarak akıntı mide bulantısı var gibi uyku ve ağızda değişik tat var.
Sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz lütfen 🙏

1 hafta geri mi aliyor adetiniz? bence 25ine kadar bekleyin ve belirti aramayin adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzer sizi yaniltir ve heveslendirir

Tecrübeli kızlar Merhaba umarım kafamda ki beni yiyip bitiren sorular için bana az da olsa yardımcı olursunuz 😕
Adetim Ocak 25 de başladı 30 da bitti. Bir sonra ki adetim ise Şubat 18 de olmam gerekirken halâ olamadım yani 6 gün gecikmem var. Test yapıyorum yapıyorum çıkmıyor😔
Sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz lütfen 🙏
Canım adet döngün normalde kaç gün? Birde yumurtlama takibi yapıyor musun?

1 hafta geri mi aliyor adetiniz? bence 25ine kadar bekleyin ve belirti aramayin adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzer sizi yaniltir ve heveslendirir
Adetim 1 hafta gecikti 6 gün yani
Canım adet döngün normalde kaç gün? Birde yumurtlama takibi yapıyor musun?
20 günde bir oluyorum en fazla 6 gün sürüyor. Yumurtlama takibi yapıyorum evet ama düzenli olarak da ilişkiye giriyoruz eşimle

Eklentiler

• 22247948-D432-46FA-91FD-6AC965DFBBD3.png
    22247948-D432-46FA-91FD-6AC965DFBBD3.png
    378,2 KB · Görüntüleme: 48
Canım bu uygulamalar insanı yanıltabiliyor sana tavsiyem eğer bi kaç aydır deniyorsan ve olmuyorsa ovulasyon testi kullanman ☺️ O testlerle yumurtlama gününü net biliyorsun.

Ama ilk defa bu kadar gecikti. Kafamı bulandıran da bu zaten 😞
Bazı aylar geç yumurtlama olabiliyor canım takma kafana 🌸
Ve belirtilerin bir çoğu psikolojik kafana taktıkçada gecikebilir. Ama için rahat etsin istiyorsan bir kan testi ver hatta istersen progesteron hormonuna baktır yumurtlama olmuşmu olmamış mı anlarsın 🌸

en iyisi kan testi verip kesin sonuc ogrenmek

Sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz lütfen
Benim bir tanıdığım var hamileydi 9 ay boyunca idrar testini denedi hatıra kalsın diye hiç çift çizgiyi görmedi eğer belirtilerin varsa kan ver en güzeli ❤️

Rica ederim stres yapma rahat olmaya bak 🌸
Ha birde şu detayı unuttum 😅 adet tarihimin 3. Gününde adet olmadığım için eşimle birlikte olduk biraz uzanıp kalktıktan sonra lavaboya gittim ve akıntıyla beraber peçeteme çok çok açık pembe akıntı geldi nedir bilemedim hasta olucam sandım halâ tık yok 🤷🏼‍♀️

Ha birde şu detayı unuttum 😅 adet tarihimin 3. Gününde adet olmadığım için eşimle birlikte olduk biraz uzanıp kalktıktan sonra lavaboya gittim ve akıntıyla beraber peçeteme çok çok açık pembe akıntı geldi nedir bilemedim hasta olucam sandım halâ tık yok 🤷🏼‍♀️
Canım sen en iyisi kan testi ver 😄 böylece netleşir hem rahatlarsın, negatif çıkarsa mutlaka kadın doğum doktoruna git ve durumu anlat o sana daha sağlıklı bilgiler verir 🌸

Back