• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar Yardımcı Olur musunuz Lütfen Acil Fikirlerinize İhtiyacım Var ..

Superisi.

♥ღ°•.♥.•°ღ♥
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
740
2
96
Diğer
Canlar aşağıda fotoğrafları bulunan yatak odası için hafta sonu alsam mı almasam mı diye çok tereddütte kaldım çünkü hep beyaz bir yatak odası istiyordum ancak bununda modern görünümü beni cezbetti. Gerçi hala napsam karar veremiyorum da ki az birazcık kararsızımdırda :26:

En azından bu yatak odasını daha ferah hala getirebilmem için sizce yatak başlığını nasıl yapabilirim. Mobilya rengini tam olarak vizyon diyebilirim çok çok koyu değil aslında. Yatak başlığı deri ama yumşak bir deri talebe göre kumaş yapabiliriz dediler.

$yatak odasý 2.webp

$Yatak Odasý 1.webp

$Ekran Alýntýsý.webp

Yatak odası modeli çizgi olarak geçiyor detaylı fotolarİzmir Kısık köy Modes Mobilyada da var.

Kızlar ne olur fikirleriniz benim için çok çok önemli yardımlarınızı bekliyorummmm:26:

Eklentiler

• $line_yatak_odasi_cn_b.webp
    $line_yatak_odasi_cn_b.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $line_yatak_odasi_cn_2b.webp
    $line_yatak_odasi_cn_2b.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
canım tek diyebileceğim siyah camlı bişi alma, toz alıosun 2 dk sonra yine toz oluyor. Sürekli toz alsan bile seni deli etmeyi başarır :)

canım tek diyebileceğim siyah camlı bişi alma, toz alıosun 2 dk sonra yine toz oluyor. Sürekli toz alsan bile seni deli etmeyi başarır :)

Canım aaynası siyah değil aslında renk yatak başlığı hariç o kadar koyu değil ama yatak başlığı bana baya koyu geldi bide hep beyaz istiyordum ya belki onun da etkisi var.

Bu arada cevabın için çok çok teşekkürler :16:

Telefonumla çektiğim fotolar var ama yükleyemiyorum hata veriyor :44:

$20140119_154729.webp

Kızlar yok olmuyor hata veriyor bu fotolar umarım net anlaşılıyordur

Bende beyaz arayışı içindeyim o çizgilerde beyaz olsaymış güzel olurmuş

Bende beyaz arayışı içindeyim o çizgilerde beyaz olsaymış güzel olurmuş

Aynen canım bende keşke beyaz olsa diye cidden çok aradım ama yok maalesef :2: Beyazlara taş tarzı detay koyuyorlar onuda ben beğenmiyorum. Bu takım fena değil diye düşündüm ama bununda yatak başlığı çok koyu :ssz:

Aynen canım bende keşke beyaz olsa diye cidden çok aradım ama yok maalesef :2: Beyazlara taş tarzı detay koyuyorlar onuda ben beğenmiyorum. Bu takım fena değil diye düşündüm ama bununda yatak başlığı çok koyu :ssz:

country tarzı istiyorum bende bulamazsam ikea yolu gözüküyor bu gidişle :34:

Canlar aşağıda fotoğrafları bulunan yatak odası için hafta sonu alsam mı almasam mı diye çok tereddütte kaldım çünkü hep beyaz bir yatak odası istiyordum ancak bununda modern görünümü beni cezbetti. Gerçi hala napsam karar veremiyorum da ki az birazcık kararsızımdırda :26:

En azından bu yatak odasını daha ferah hala getirebilmem için sizce yatak başlığını nasıl yapabilirim. Mobilya rengini tam olarak vizyon diyebilirim çok çok koyu değil aslında. Yatak başlığı deri ama yumşak bir deri talebe göre kumaş yapabiliriz dediler.

Eki Görüntüle 948182

Eki Görüntüle 948183

Eki Görüntüle 948184

Yatak odası modeli çizgi olarak geçiyor detaylı fotolarİzmir Kısık köy Modes Mobilyada da var.

Kızlar ne olur fikirleriniz benim için çok çok önemli yardımlarınızı bekliyorummmm:26:

Ayyyy bu benim ilk yatak odam, bende beyaz düşünmüştüm hep ama bunu görünce çok beğenip almıştık. Hemde düğünden aylar önce, fakat sonra teslimatta çok büyük hatalı geldi. Yapamayız edemeyiz dediler. Kavga gürültü verdiğimiz kaporayı da geri aldık, yerine hayalimde ki beyaz yatak odasını aldım.

görünrdee çok hoş tabikiii ama brz daha araştr istersen beyaz yatk odası her zamn daha hoştr...

Gardrop hariç güzel, ben modern çizgili eşyaları sevmiyorum pek, gardrop aynası yarım yamalak

Rengini ben beğendim. Birde beni yatak basının bombeli olması temizlik nasıl olur acaba diye düşündürdü. Aynaya baktığında kendini nasıl gördüm. komple mi yoksa yarım mı gördun? onun dışında rengi ve özellikle konsolun modeliyle cok sık

Eki Görüntüle 948182

Eki Görüntüle 948183

Eki Görüntüle 948184

canım takımın çok hoş bence yatak başlığını değiştirirsen odadaki renk uyumu bozulur gibi geldi bana herşeyin orjinali güzel hiç bozma bence

Back
X