• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olun

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesasl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nesasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
26
6
1
22
Öncelikle merhaba kızlar cuma günü hastane randevuma gittim bebek tedavisi için tedavimi ilerlemek için bana ultrasonda baktı Yumurtam çatlamış dedi git İnşallah bu ay olur dedi kızlar yumurta çatlarsa gebelik kolaylaşır mı veya gebelik oluşuyor mu gebelik var mı Anlamadım ben bir türlü anlamadım

Öncelikle merhaba kızlar cuma günü hastane randevuma gittim bebek tedavisi için tedavimi ilerlemek için bana ultrasonda baktı Yumurtam çatlamış dedi git İnşallah bu ay olur dedi kızlar yumurta çatlarsa gebelik kolaylaşır mı veya gebelik oluşuyor mu gebelik var mı Anlamadım ben bir türlü anlamadım
Gebelik olma ihtimali en yüksek olan zaman demek. İnşallah değerlendirmişsinizdir. Yumurtanın ömrü 24 saat oluyor. Çatladığı an süresini doldurmaya başlıyor gibi düşünebilirsiniz. O yüzden çatladığı günler ve öncesi ilişki olursa gebe kalma ihtimaliniz artıyor

Kadinlar dongusunun belirli gunlerinde yumurtlar canim yumurta olgunlasir ve catlar bu gunlerde iliski olursa hamile kalabilirsin olmazsa kalmazsin o gun senin yumurtanin catladigi gunmus yani degerlendirmen gereken gun

Kadinlar dongusunun belirli gunlerinde yumurtlar canim yumurta olgunlasir ve catlar bu gunlerde iliski olursa hamile kalabilirsin olmazsa kalmazsin o gun senin yumurtanin catladigi gunmus yani degerlendirmen gereken gun
Yaa bilmiyordum ama ertesi gün değerlendirdim ben bu gün adet gecikmenin 3 günüdür bakalım Nasib

Yaa bilmiyordum ama ertesi gün değerlendirdim ben bu gün adet gecikmenin 3 günüdür bakalım Nasib
Gecikme varsa test yap cikar. Ama bu gectigimiz cuma gittiysen ve doktor o zaman dediyse demek ki gecen hafta falan yumurtladin. O zaman gecikme var sayilmaz. Cogunlukla yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur.(8-14 arasi)

Aynen geçen hafta Doktor dedi çatlaman var Ben 23 günde bir adet oluyorum artı 4 gün sürüyor Adetim Adetim 3 gündür gecikiyor bilmiyorum yani Adet gecikmesi mi bilmiyorum

Aynen geçen hafta Doktor dedi çatlaman var Ben 23 günde bir adet oluyorum artı 4 gün sürüyor Adetim Adetim 3 gündür gecikiyor bilmiyorum yani Adet gecikmesi mi bilmiyorum
Geç yumurtlayınca adet gecikebiliyor tutarsa hiç olmuyorsun tutmazsa gecikmeli olmuş oluyorsun

Back