kızlar yardımcı olun.

sevalllla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
19
11
3
30
merhaba kızlar. benim daha adetime 10 gün var ama yaklaşık 1 haftadır göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve kasık ağrısı çekiyorum bu zamana kadar hiç böyle birşey yaşamamıştım. normalde adetime 5 gün kala göğüs hassasiyetim olurdu sadece. dolayısıyla şüphelendim ve doktora gittim. kan testi istedim. Beta-hCG 0.5 çıktı yani gebelik yok. o zaman bendeki bu fiziksel değişim başka birşey mi kasıklarımda iltihaplanma filan mı oluştu anlamadım. korkmalı mıyım

Merhaba kızlar. Ben 5 kasım 2019da eşimle ilişki yaşadım sonra bi 2 ay ayrı durduk memlekte gittim we o sürede ben adet oldum 27 aralıkta falan tekrar ilişkm oldu ve ondan sonra 15 gğn falan kahve lekelenmem ve aşırı migde bulantım oldu şüpheledim test yaptım hamileyim doktora gittim 6 haftalık falan dedi ni başka doktorda 7 haftalık dedi kasım ayına göre aslında daha fazla olması gerekmiyomu yardımcı olurmusunz 4 senelik evliyim ve ilk bebişim çok heycanlıyım fikri olan warsa lütfen yardmcı olsun

Canım tahmini ovülasyon döneminde olmalısın âdete 10 gün kala henüz belli olmaz gebelik

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım darısı başımıza tek ilişki olduysa son ilişki tarihini baz al, düzenli ilişki oluyorsa son adet tarihini baz al canım

Amin canım inşallah ama heycandanda artık kafam çok karıştı bide pek anlamıyrm böyle hesaplamalardan falan kasım ayında ilişkm oldu 7 haftalık deniliyo şuan ozaman kalmış oluyrm dimi beynim çorba şuan

Canım tahmini ovülasyon döneminde olmalısın âdete 10 gün kala henüz belli olmaz gebelik
Ama ovülasyon dönemim su ara ise bu ara olması gerekmez mi bu belirtilerin. ve hala aynı hassasiyetler devam ediyor. ben tüplerime bişi mi oldu diye korktum cumartesi tekrar gidicem kadın doğuma. avülasyon dönemimde ben bu zaman kadar hiç böyle belirtiler yaşamamıştım ilk defa oldu ve hala devam ediyor. bu yüzden korktum

En son ne zaman adet gördün kuzum

Gebelikte olabilir bende de öyle hisler olmuştu çok erken diye düşünmüştüm ama hamileyim rabbim hayırlısını versin

Hayır aralık ayında adetim olmadı 28 i gbi sadece bi lekelenme geldi kahve ondn snra gittim gebeligi ögrendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…