• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardimci olun lutfen

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Adetim 13 gun olacak gecikeli.3 gun once idrar testi yapmistim negatif cikti..bugun doktora gittim.sol yumurtaligimda cok kucuk bi kist olusmus doktor zararsiz ve onemsiz oldugunu soyledi over kist dedi sanirim.kanda gebelik testi yaptik.0.100 cikti sonuc sanirim hamile degilim.kisti kafaya cok taktim sizce kotu bisey mi ilk defa karsilasiyorum bu durumla

Adetim 13 gun olacak gecikeli.3 gun once idrar testi yapmistim negatif cikti..bugun doktora gittim.sol yumurtaligimda cok kucuk bi kist olusmus doktor zararsiz ve onemsiz oldugunu soyledi over kist dedi sanirim.kanda gebelik testi yaptik.0.100 cikti sonuc sanirim hamile degilim.kisti kafaya cok taktim sizce kotu bisey mi ilk defa karsilasiyorum bu durumla
Canım bendede vardı benim iki yumurtalıgımda kücük kücük cok sayıda vardı kilo alma adette gecikme düzensizlik gibi belirtileri var 3 sene dogum kontrol hapı kullandım gecmedi ama büyümedide kislerim benimkiler cok kücüktü ama doktor hamile kalmak istediginde gel tedaviye baslayalım dedi sonra internetten hayıt tohumu duydum onu kullandım 1 ay ve hamile kaldım simdi hiç kistim yok hamile kalınca hepsi kaybolmus kistlerimin

Cnm sakın takıntı yapma geçen ay o dediğinden bende kocaman bir tane vardı 50mm di doğum kontrol hapı kullandm kendiliğnden patladı , şuan bir tane daha var sag yumurtalığmda fakat bn 5 haftalk hamileyim yani hç üzülme bu kistin nedeni senn yumurtann büyüyüp çatlamamasından kaynaklanıyor....

çikolata kisti değilse sorun olmaz hormonlarin normalse diğer aya kendiliğinden geçme ihtimali çok yüksek

Canım over kisti yani yımurtalık kisti demek. Her ay yumurtluyoruz ve eğer döllenmezse adet olup atıyoruz ya o yumurtayı. Heh işte bu kist döllenmemiş ama adet kanamasıyla da atılamamış yumurta oluyor. Genelde doğum kontrol hapı kullanarak geçer. Önemli bişey değil

Cok tesekkur ederim kizlar hala adet olmadim kasiklarim agriyor adet olcakmisim ama dort gozle bekliyorum olmayi hic boyle olmadi herzaman gununde oluyordum

Cnm sakın takıntı yapma geçen ay o dediğinden bende kocaman bir tane vardı 50mm di doğum kontrol hapı kullandm kendiliğnden patladı , şuan bir tane daha var sag yumurtalığmda fakat bn 5 haftalk hamileyim yani hç üzülme bu kistin nedeni senn yumurtann büyüyüp çatlamamasından kaynaklanıyor....
ay valla okudum için rahatladı biraz bnde 4+5 haftalık hamileyim bndede 53mm sağ overda çıktı dr kötü değil ama test yapalım deyine beynim durdu inşallah dediğin gbidir gebelikte oluyomuş ama çünkü bnde hiç kist fln yoktu demek hamile kalına çıktı

ay valla okudum için rahatladı biraz bnde 4+5 haftalık hamileyim bndede 53mm sağ overda çıktı dr kötü değil ama test yapalım deyine beynim durdu inşallah dediğin gbidir gebelikte oluyomuş ama çünkü bnde hiç kist fln yoktu demek hamile kalına çıktı
Yok cnm o öncedende varmıştr görünmemiştir ama merak etme kendiliğinden yok oluyo geneli korkma yni...Bir de Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm...

Adet olunca hic birsey kalmaz canim merak etme ...benimde kistim vardi ama dogum kontrol hapi verdi doktor kullanmadim cunku bebek istiyordum...15 gün sogan suyu ictim hamile kaldim kist kendiliginden yok oldu...ustelik yumurta tembelligimde vadi.

Back