Saç Uzatma Yöntemleri KizLar Yardimci oLun Lütfen :(

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
Merhaba arkadaslar.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Saclarimin uzunlugu omuzlarimda ama bir sorun var. Saclarima Düzenli haftada 1 gün yag bakimi yapiyorum ( hint yagi, zeytin yagi, susam yagi, avokado yagi )
Buraya kadar hersey güzelde, diplerden yeni cikan saclar 1-2 cm arasi uzunluktaki saclarimin uclari beyaz beyaz top top olmuss kimiside ucundan 2'ye ayrilip catal catal duruyo.. bildigimiz kirik yani.. isin garip tarafida omuzuma kadar inen sacimda 1 tek kirik yok sadece dedigim gibi dipten cikan yeni saclarda var.. :44: (kiriklarimi aldirali daha 1 ay oldu)
kizlar yardim edin ne olur, morelim cok bozuldu simdi aynada görünce
neden olabilir bi ? bilgisi olan yada bendeki sorunu yasayan var mi aranizda ??

canım gerçekten çok ilginç. ben de 4 aydır bakım yapıyorum. ama öyle birşey yok.sen hint yağı dabur amla diye birşey kullanıyordun dimi? benimki farklı şeffaf bir yağ. neden olabilir acaba?:26:

canım gerçekten çok ilginç. ben de 4 aydır bakım yapıyorum. ama öyle birşey yok.sen hint yağı dabur amla diye birşey kullanıyordun dimi? benimki farklı şeffaf bir yağ. neden olabilir acaba?:26:

valla canim bende bilmiyorum, aynada gorunce cok sasirdim cok üzuldum.
ne kadar tuhaf, uzun sac tellerinde kirik yok, yeni cikan 1 - 2 cm uzunluktaki saclarin uclari kirik..

evet canim amla dabur kullaniyorum, koyu yesil siyah denecek kadar koyu yogun bir yag..
bunada buyuk sevincle hayallerle baslamistim ama normalin disinda bir uzama olmadi..
20 subat'da baslamistim halende hizli uzatacak bu hint yagi...

artik dipteki kiriklar icin en yakin bi kuafore sorucam neden olabilecegini..
senin disinda bisi yazan olmamis :)
cok tskr ederim tatlim cevabin icin

rica ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…