• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri KizLar Yardimci oLun Lütfen :(

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
Merhaba arkadaslar.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Saclarimin uzunlugu omuzlarimda ama bir sorun var. Saclarima Düzenli haftada 1 gün yag bakimi yapiyorum ( hint yagi, zeytin yagi, susam yagi, avokado yagi )
Buraya kadar hersey güzelde, diplerden yeni cikan saclar 1-2 cm arasi uzunluktaki saclarimin uclari beyaz beyaz top top olmuss :53: kimiside ucundan 2'ye ayrilip catal catal duruyo.. bildigimiz kirik yani.. isin garip tarafida omuzuma kadar inen sacimda 1 tek kirik yok :53: sadece dedigim gibi dipten cikan yeni saclarda var.. :44: (kiriklarimi aldirali daha 1 ay oldu)
kizlar yardim edin ne olur, morelim cok bozuldu simdi aynada görünce :14:
neden olabilir bi ? bilgisi olan yada bendeki sorunu yasayan var mi aranizda ??

canım gerçekten çok ilginç. ben de 4 aydır bakım yapıyorum. ama öyle birşey yok.sen hint yağı dabur amla diye birşey kullanıyordun dimi? benimki farklı şeffaf bir yağ. neden olabilir acaba?:26:

canım gerçekten çok ilginç. ben de 4 aydır bakım yapıyorum. ama öyle birşey yok.sen hint yağı dabur amla diye birşey kullanıyordun dimi? benimki farklı şeffaf bir yağ. neden olabilir acaba?:26:

valla canim bende bilmiyorum, aynada gorunce cok sasirdim cok üzuldum.
ne kadar tuhaf, uzun sac tellerinde kirik yok, yeni cikan 1 - 2 cm uzunluktaki saclarin uclari kirik..

evet canim amla dabur kullaniyorum, koyu yesil siyah denecek kadar koyu yogun bir yag..
bunada buyuk sevincle hayallerle baslamistim ama normalin disinda bir uzama olmadi.. :59:
20 subat'da baslamistim halende hizli uzatacak bu hint yagi...:61:

artik dipteki kiriklar icin en yakin bi kuafore sorucam neden olabilecegini..
senin disinda bisi yazan olmamis :)
cok tskr ederim tatlim cevabin icin :54::71:

valla canim bende bilmiyorum, aynada gorunce cok sasirdim cok üzuldum.
ne kadar tuhaf, uzun sac tellerinde kirik yok, yeni cikan 1 - 2 cm uzunluktaki saclarin uclari kirik..

evet canim amla dabur kullaniyorum, koyu yesil siyah denecek kadar koyu yogun bir yag..
bunada buyuk sevincle hayallerle baslamistim ama normalin disinda bir uzama olmadi.. :59:
20 subat'da baslamistim halende hizli uzatacak bu hint yagi...:61:

artik dipteki kiriklar icin en yakin bi kuafore sorucam neden olabilecegini..
senin disinda bisi yazan olmamis :)
cok tskr ederim tatlim cevabin icin :54::71:

rica ederim tatlım:71:

Back