• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olan yazabilir mi

ayse3457

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
2
0
1
Kızlar ovülasyon testi kullanan vardır mutlaka ben evliyim. Ovülasyon testi aldım adet bittikten sonra yapmaya başladım Reglim 6 şubattaydı 10 şubatta bitti. Ben 12 şubatta ovülasyon testini yapmaya başladım. Bugün reglimin başladığı günden itibaren 11.gün bugün sabah yaptım yaptıktan sonra hafif t çizgisi silik çıktı ama akşam baktım koyulaşmış. Bu sayılmaz dimi yani testin arkasında 10 dakikadan sonra ki sonucu değerlendirmeyin yazıyor. ben şimdi resimde koymak istemiyorum çünkü direk o testi yapıp çekip koymam gerek şimdi sonuçlar da doğru gözükmeyebilir. Bana bilen bi yazabilir mi kafam cok karıştı ya.

Kızlar ovülasyon testi kullanan vardır mutlaka ben evliyim. Ovülasyon testi aldım adet bittikten sonra yapmaya başladım Reglim 6 şubattaydı 10 şubatta bitti. Ben 12 şubatta ovülasyon testini yapmaya başladım. Bugün reglimin başladığı günden itibaren 11.gün bugün sabah yaptım yaptıktan sonra hafif t çizgisi silik çıktı ama akşam baktım koyulaşmış. Bu sayılmaz dimi yani testin arkasında 10 dakikadan sonra ki sonucu değerlendirmeyin yazıyor. ben şimdi resimde koymak istemiyorum çünkü direk o testi yapıp çekip koymam gerek şimdi sonuçlar da doğru gözükmeyebilir. Bana bilen bi yazabilir mi kafam cok karıştı ya

Back