Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim uzun Tesettür elbselerlm vardı doğumdan sonra olmadı hiçbri hamileliğmden beri hepsi duruyor bende geçen hafta onları belimden kestrip sadece uzun Etek gbi kullanmayı düşndüm iyide oldu .. Telden griyorum pcden gireblseydm resmleri koyardım öyle daha iyi fikir verirdnz ama neyse .. Sorum şu .. Bu elbiselerin üst tarafı kaldı kollar uzun tabiki.. Süsleri işlemeleri de üst tarafta kaldı .. Bi kaç bişeyler yapıp onları değerlendrmeyi düşündüm ama bişey bulamadım 1 saattir araştırıyorum bulamadım fikir vereblr misnz neler yapablrm ? Kurdale gbi çiçek gbi bişeyler daha değişik istyorum.. Yardmcı olrsanız sevnrm .. Şmdiden teşekkürler..
]Benim uzun Tesettür elbselerlm vardı doğumdan sonra olmadı hiçbri hamileliğmden beri hepsi duruyor bende geçen hafta onları belimden kestrip sadece uzun Etek gbi kullanmayı düşndüm iyide oldu .. Telden griyorum pcden gireblseydm resmleri koyardım öyle daha iyi fikir verirdnz ama neyse .. Sorum şu .. Bu elbiselerin üst tarafı kaldı kollar uzun tabiki.. Süsleri işlemeleri de üst tarafta kaldı .. Bi kaç bişeyler yapıp onları değerlendrmeyi düşündüm ama bişey bulamadım 1 saattir araştırıyorum bulamadım fikir vereblr misnz neler yapablrm ? Kurdale gbi çiçek gbi bişeyler daha değişik istyorum.. Yardmcı olrsanız sevnrm .. Şmdiden teşekkürler..[/QUOTE] Canim hirka yapabilirsin kenarlarina boncuk islersin eger dar olmuyorsa dugme dikebikirsin kisa gelirse bolero yap :)