ngasg Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 983 49 123 Hatay 22 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ngasg #1 adet oldum ve adetim 7 gün sürerdi normalde 5 gün ve az az oldu ....4 gün sonra peçeteye gelecek bir kanama sonrasında ise hiç bir şey yok sizce bu nedir ?
adet oldum ve adetim 7 gün sürerdi normalde 5 gün ve az az oldu ....4 gün sonra peçeteye gelecek bir kanama sonrasında ise hiç bir şey yok sizce bu nedir ?
M muhammedalininannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2013 157 6 0 34 İstanbul 22 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ngasg #2 adet sancısını yok etmek için içilen ilaçlar da kanamayı azaltıyor ve adetin geç bitmesini sağlıyor .. ilaç falan içtin mi canım :26:
adet sancısını yok etmek için içilen ilaçlar da kanamayı azaltıyor ve adetin geç bitmesini sağlıyor .. ilaç falan içtin mi canım :26:
ngasg Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 983 49 123 Hatay 22 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ngasg #3 muhammedalininannesi .!.: adet sancısını yok etmek için içilen ilaçlar da kanamayı azaltıyor ve adetin geç bitmesini sağlıyor .. ilaç falan içtin mi canım :26: Genişletmek için tıkla... evet içtim ama benim kafama takılan adetten 4 gün sonra gelen kanama peçeteye geldi açık pempeydi ve sonra gelmedi ...msja cvp verdiğin için teşkkürlr
muhammedalininannesi .!.: adet sancısını yok etmek için içilen ilaçlar da kanamayı azaltıyor ve adetin geç bitmesini sağlıyor .. ilaç falan içtin mi canım :26: Genişletmek için tıkla... evet içtim ama benim kafama takılan adetten 4 gün sonra gelen kanama peçeteye geldi açık pempeydi ve sonra gelmedi ...msja cvp verdiğin için teşkkürlr
M muhammedalininannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2013 157 6 0 34 İstanbul 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ngasg #4 onunla ilgili hiçbir fikrim yok açıkçası :44: