Kizlar yardimci olabilecek var mi

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
806
518
Öncelikle şunu söyleyim. 168 boyunda ve 63/64 kiloyum. üst bedenim 38 göğüslerim yok denecek kadar küçük hatta. Ama gel gelelim basenlerim devvv boyutta. alt bedenim 40/42. dizlerim ve baldirlarim çok kalin değil ama basenlerim ve yan kalça çok geniş ve yumus yumus sarkık. beni çok rahatsız ediyor haliyle. ve bu sıralar iyice yumuşadı neden oldu bilmiyorum kalça kemiklerim batıyor sert zemine oturamiyorum. dış bacak iç bacak ve kalça sıkılaştırma hareketleri var mi etkili bildiginiz. bazi hareketleri yapamıyorum belimde duzlesme var ağrı yapıyor. yuruyese de gidemiyorum malesef. evde plates topuyla ve egzersiz bandiyla yapabileceğim etkili egzersizleri paylasirsaniz sevinirim. sıkı bir çalışmayla üç haftada biraz toparlanmasını istiyorum

Yan yatıp bacağı indirme kaldırma hareketini biliyorum ben bir tek ama şöyle bir tavsiyede bulunayım 1.68 boya 58-56 kg olursanız basenleriniz büyük ölçüde incelir bence

Canım ip atlamayı önerecektim ama belinde duzleşme varmış, nekadar sağlıklı olur bilemedim.

Bizim burda anlatımımızla olmaz, görerek daha iyi anlarsın hareketleri, internetten plates topuyla kalça veya basen sıkılaştırma, inceltme hareketlerini izlesene.

Yan yatıp bacağı indirme kaldırma hareketini biliyorum ben bir tek ama şöyle bir tavsiyede bulunayım 1.68 boya 58-56 kg olursanız basenleriniz büyük ölçüde incelir bence
69 kilodan düştüm zaten canım 63e. Uzun zamandır da bu kilodayim veremedim daha. Kış gelince iyice yavaşladı metabolizmam. Hedefim 58 zaten. Bu sıra kafaya koydum iyice. Eritmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…