kızlar yardıma ihtiyacım var

Vedabusesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
9
2
Kızlar merhabaa.bu yıl çocukluk aşkımla bir ay boyunca çıktık. aslında çocuğu 7 yıldır seviyodum ama birbirimizden çekiniyoduk. sonra açıldı ve bende kabul ettim. ilk başta herşey çok güzeldi. fakat sonra çok zıt insanlar olduğumuzu farkettim ve ayrıldım. benden hemen 10 gün sonra kankasıyla çıkmaya başlamış hala çıkıyo 2 aydır geçen beni gördü görür görmezde sigara yaktı karşıma geçip içti. o günden beri sürekli aklımda bi fikir verirmisiniz?

Silip atmaniz gerek zira o sizi silmiş ve yeni bir ilişkiye başlamış.

10 gün sonra başkasına gittiyse vereceğimiz fikir genelde ortak olacaktır. Ne bekliyorsun ki? Zıt insanlar olduğunuzu da farketmişsin :)
Yoluna bak tabi ki.. Umursamana değmez.

evet öyle oldu ve bana sürekli ne yaparsan yap seni seviyorum vs gibi şeyler söylüyodu herşeyin farkında olmama rağmen onu görünce kalbim bi sıkışıyo

evet öyle oldu ve bana sürekli ne yaparsan yap seni seviyorum vs gibi şeyler söylüyodu herşeyin farkında olmama rağmen onu görünce kalbim bi sıkışıyo
O kalbine söyle sıkışmasın. Gerçrkten seven insanlar sevdiğini 10 günde satmaz canım benim. Sen bu çocuktan uzakdur. Hiç sağlam ayakkabı değil. Birde krşında sigara yakıp içmeler ıyyyyy kıromudur nedir pis şey

Pardon ama sana şöyle dememizi beklediğin açık ve net ortada'kızaaam çocuk seni seviyor yoksa hiç karşına geçip cigara içermiiii'ama şunuda unutma hem zıt olduğunuzu söyledin hemde başkasıyla sevgili olduğunu bırak şu karakterine tükürdüğümüde yoluna bak...

başkasıyla çıkıyo ama beni görünce de sürekli bakıyo anlam veremiyorum
ee ne diyelim ki? muhtemelen 7 yıldır da bakıyordu. takılma yani. platonik aşkların uzun sürmemesine kanıt olmuşsunuz. kişiyi değil düşünceleri seviyor insan. senin kafandakiler de o değil, alışmış olduğun hislerin.

Aynı şeyi bende yaşadım çocukluk aşkı unutulmuyo ilk okulda yazdığım günlükleri arasıra açıp hala okurum ama malesef birbirimizle biraz vakit geçirdikten sonra ne kadar zıt ve farklı olduğumuzu anladım ve bitti sizede tavsiyem sevgilisi varken uzak durmanız

ben sadece neden böyle bişeyi
yaptı ne düşünmemi istedi onu merak ettim yoksa doğru olanda dediğin gibi yapmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…