- 8 Ağustos 2015
- 9
- 2
-
- Konu Sahibi Vedabusesii
Silip atmaniz gerek zira o sizi silmiş ve yeni bir ilişkiye başlamış.Kızlar merhabaa.bu yıl çocukluk aşkımla bir ay boyunca çıktık. aslında çocuğu 7 yıldır seviyodum ama birbirimizden çekiniyoduk. sonra açıldı ve bende kabul ettim. ilk başta herşey çok güzeldi. fakat sonra çok zıt insanlar olduğumuzu farkettim ve ayrıldım. benden hemen 10 gün sonra kankasıyla çıkmaya başlamış hala çıkıyo 2 aydır geçen beni gördü görür görmezde sigara yaktı karşıma geçip içti. o günden beri sürekli aklımda bi fikir verirmisiniz?
O kalbine söyle sıkışmasın. Gerçrkten seven insanlar sevdiğini 10 günde satmaz canım benim. Sen bu çocuktan uzakdur. Hiç sağlam ayakkabı değil. Birde krşında sigara yakıp içmeler ıyyyyy kıromudur nedir pis şeyevet öyle oldu ve bana sürekli ne yaparsan yap seni seviyorum vs gibi şeyler söylüyoduherşeyin farkında olmama rağmen onu görünce kalbim bi sıkışıyo
bende bilmiyodum içtiğini :/O kalbine söyle sıkışmasın. Gerçrkten seven insanlar sevdiğini 10 günde satmaz canım benim. Sen bu çocuktan uzakdur. Hiç sağlam ayakkabı değil. Birde krşında sigara yakıp içmeler ıyyyyy kıromudur nedir pis şey
herkes içebilir tabiki ama eski sevgilinin karşısına geçip gözlerinin içine bakarak değil :)Fikir verirmisiniz derken? Hangi konuda? Sigarayı niye Yaktı acaba diye onumu tahmin etmemizi istiyorsun, al bende yakıyorum bitane
Bosver tatlım ya, kişiliksizin tekiymiş, degmez inanki. Yarım kalan seyler zor unutulur ama unut gitsin, seni gercekten sevseydi böyle olmazdıherkes içebilir tabiki ama eski sevgilinin karşısına geçip gözlerinin içine bakarak değil :)
ee ne diyelim ki? muhtemelen 7 yıldır da bakıyordu. takılma yani. platonik aşkların uzun sürmemesine kanıt olmuşsunuz. kişiyi değil düşünceleri seviyor insan. senin kafandakiler de o değil, alışmış olduğun hislerin.başkasıyla çıkıyo ama beni görünce de sürekli bakıyo anlam veremiyorum
yaptı ne düşünmemi istedi onu merak ettim yoksa doğru olanda dediğin gibi yapmam zatenPardon ama sana şöyle dememizi beklediğin açık ve net ortada'kızaaam çocuk seni seviyor yoksa hiç karşına geçip cigara içermiiii'ama şunuda unutma hem zıt olduğunuzu söyledin hemde başkasıyla sevgili olduğunu bırak şu karakterine tükürdüğümüde yoluna bak...
böyle bişeyi neden yaptı amacı neydi ?Ne fikri istiyorsun anlamadım