• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardıma ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!

bahark

Rabbim bebeğimsana emanet
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
538
1
116
40
Ankara
canlarım bu röflede oluşan yeşillik grilik nasıl gider bi el atıverin ya ne olur:5:

bilenleriniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi saçlarımda platin röfle vardı dip boya yapmak istedim çarş. günü koleston renk açıcıyla açtım dün akşamda küllü açık sarı 11.1 e boyadım ve sonuç aralardaki dip röfleerim grimsi yeşilimsi hatta hafif maviye çalan bir renk oldu bunu nasıl akıtabilirim önümüzde bayram valla offfffffffffff

sağol axemarieciğim bende sık sık yıkamaya çalışıyorum beyaz sabunla iğrenç ama sanırım başka çarem yok n kadar zamanda gider bu platin röflenin üzerindeki yeşillik canım bir bilgin var mı

bahar koleston renk açıcı nasıl baya açtımı rengini nasıl oldu merak ettim

açtı canım civciv sarısıyla karışık turuncu oldu bende dedim turunculuğu kırmak için küllü sarıyla boyayım diye bu sefer platinlerim gri-yeşil gibi bişey oldu dünden beri 4 kere saçımı yıkadım aktıkça renk oturuyormuş canım yarın foto eklemeye çalışıırım ilk ve son hallerini

Back