Kızlar yardıma ihtiyacım var

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
86
Adana
84 kiloydum bir bir buçuk ayda 70e düştüm gayet iyi bir diyet yaptım yesemde kilo almıyordum midemde küçülmüştü ekmek 4 aydır agmıza sürmüyordum makarnada.. Belim yüzümden yataga düştüm 2 haftadır sürekli yatıyorum en son 68 dim ve bugün tartıldım ki 73 olmusum. Kızlar istahım asırı derecede açıldı ne yesem doymuyorum canım sürekli bişeyler istiyor şiştim diyorum yatıyorum tekrar yemek yiyorum ya anlayamadıgım tuvalete bile kalkamazken yemege kosar gibi gidiyorum noluyor ya vücudum isyanmı cıkarda yardım edin dur diyemiyorum yaa senağlama

bendede öyle valla. çok acıkıyorum hergün durmadan canım bişeyler istiyor özellikle film izlerken :)) ama yediklerimi yakıyorum tabi önerim tok tutacak yiyecekler yemen ve bol spor egzersiz vs.

Tok tutacak yiyecek mi oda ne unuttum artık ya direk ekmege saldırıyorum Allahım bu benmiyimmmm sporda yapamıyorum belim sakat ay verdiğim kiloların katlıca geri alacam ayyy senağlama

Tok tutacak yiyecek mi oda ne unuttum artık ya direk ekmege saldırıyorum Allahım bu benmiyimmmm sporda yapamıyorum belim sakat ay verdiğim kiloların katlıca geri alacam ayyy senağlama

ilaç falanmı kullandın acaba?bir çok ilaç iştah açılmasına yol açar..ama diyetin yan etkiler ide olabilir..bi noktadan sonra vücut bırak diyeti saldır yemeklere sinyali gönderiyor heralde..banada oluyor :kedi:

gecmıs olsun oncelıkle.dıyetten sonra hele bıde kıloda verdıysem bende de aynı iştah oluyor.ama frenlememiz lazım birşekılde.cunku gramını bıle ne ezıyetlerle verdıgımız kıloları bır kac gunde alabılırız kolayca.
su donem benımde ıstah costu.sen bıde harekette edemıyosun(kotu olan bu zaten bı sekılde kendınıoyalamalısın benceyattıgın yerde senı oyalayacak bırsey bulmalısın.mesela surukleyıcı bır kıtap al elıne onu oku bol bol.bu sana vakıt gecırmende yardımcı olacaktır.veya yanında bırılerı varsa acıkca soyle senı oyalasınlar.yoksa o kılolar coook cabuk gelıyor.ve sonunda elde var sıfır bıle dıyemıyorsun cunku vucudun cok ypranmıs oluyor.kılo al ver kolay degıl.dedıgım gıbı senı yatakta oyalayacak bırseyler bul bence.
kolay gelsın sımdıden.ayrıca tekrar gecmıs olsun

aaa bak bıde sıcak su al yanına yudum yudum iç onu.ben evde kaldıgım gunler yanıma koyuyorum caydanlıkla bardaga doldurup doldurup yudumluyorum.hem tıkıyor.hem canın bısey ıstemez hale gelıyor.dene bence:içelim:

bir dönem aç kalınca , insan kendine geldiğinde iştahını engelleyemiyor. ben ilaçlar nedeniyle 10 kilo almıştım. şubatta depresyona girdim. iki ay hiç bir şey yemedim. midem istemedi. canım çekmedi. verdim o kiloları 48 e düştüm tekrar.2 ay sonra kurtulunca özlediğim her şeyi yeniden tatmaya başladım. kendime engel olmaıyordum. ne yesem doymadım. 15 kilo aldım eylüle kadar. ekimde rejimle falan 3ünü verebildim. hala rejimdeyim.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…