• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardıma ihtiyacım var...

kartanesielif

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
28
10
6
29
Aranıza yani katıldım herkese merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin herseyi hayırlısı ile şimdi benim adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ve 3gün boyunca böyle devam etti 3 gunün ardından kanama geldi ama normal adetimden farklı bi koyu bi cok açık pembesi petleri mi de çok doldurmadı ben rahatsız oldukça değiştirdim 4.gün hiçbirşey gelmedi,ve 1gün sonra test yaptım negatif çıktı kasığımın belli bi noktasında ağrı var hafif ara ara bulantı geliyo belim de ağrıyo 2.hamileliğim olucak ama birsey anlamadım ben bu olaydan perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum ama böyle durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen oldumu

Aranıza yani katıldım herkese merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin herseyi hayırlısı ile şimdi benim adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ve 3gün boyunca böyle devam etti 3 gunün ardından kanama geldi ama normal adetimden farklı bi koyu bi cok açık pembesi petleri mi de çok doldurmadı ben rahatsız oldukça değiştirdim 4.gün hiçbirşey gelmedi,ve 1gün sonra test yaptım negatif çıktı kasığımın belli bi noktasında ağrı var hafif ara ara bulantı geliyo belim de ağrıyo 2.hamileliğim olucak ama birsey anlamadım ben bu olaydan perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum ama böyle durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen oldumu
Hamile misiniz bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tam 14. Gün regl gibi oldum 3 gün ama sadece sildikçe geldi şimdi ovülayım testi yaptım ikiside kopkoyu çıktı

Hamile misiniz bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tam 14. Gün regl gibi oldum 3 gün ama sadece sildikçe geldi şimdi ovülayım testi yaptım ikiside kopkoyu çıktı
Canım muhtemelen yumurtlama zamanın değerlendir ilk üç günü ayriyeten gebelik ovulasyon testlerinde belli olmaz çok yanıltır seni...

Bu da ovülasyon testi
DB20BF85-1E68-422B-B7DF-5234E034DA01.jpeg

Benim bu ay gene adet yok bugunle beraber 6 gün olucak çarşamba birşey olmazsa test yapıcam ama vücudum beni şaşırtmıyorsa hamileyim gibi

Evet canım çok iyi yakalamış sin bende gebe oldugumu ogrenmeden 10 gün öncesinde göğüs uclarimda feci hassasiyelik olmuştu. 15 gün öncesinde yumurtlamamdi zaten inşallah tutar canım
ama ben zaten bu ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum tam ondan sonra göğüs ağrım başladı tam 14 gün sonra regl oldum ama sürekli sildikçe geldi bitti 3 gün içinde 4. Gün yaptım ovülasyonu birşey çıkmadı 5. Gün yumurtlama gösteriyor tüm gebelik testleri negatif vücudum tuhaf şeyler yaşatıyor ve göğüslerimdeki ağrı regl olmama rağmen geçmedi ve sağ kasığımda ağrı var bence kist oldu

Ben şimdi test aldım ilk idrarım olmıcak yapsam çıkarmı ki oğlum da gece yaptım onda çıkmıştı Allahım bu nasıl bi his endişe sanki ilk kez yaşıyorum :KK17::dua:

Back