• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardıma ihtiyacım var

Ayseguull1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
10
1
6
26
Merhabalar kızlar sevgilimle ilişkiye girdik ve hamile olabilme ihtimalimden şüphe ettim ve 3 4 hafta sonra gebelik testi yaptim 2 ta e negatif cikti ve 2 kere adet oldum sonra ama sanki göğüslerim büyüyüp göğüs uçlarım daha belirgin oldu gibi geliyodu sonra iliskiden 9 hafta sonra da beta hcg testi yaptirdim ve 0.13 çıktı hamile değilim dimi karnımın şişmesi gogus ucu buyumem nedir peki hamile değilsem lütfen açıklar mısınız

Kanda negatif çıkmış değilsin merak etme .. yaşadığın şeyler psikolojik.
Her ay saçma sapan belirtiler yaşıyorum gebelik istediğim için.

Merhabalar kızlar sevgilimle ilişkiye girdik ve hamile olabilme ihtimalimden şüphe ettim ve 3 4 hafta sonra gebelik testi yaptim 2 ta e negatif cikti ve 2 kere adet oldum sonra ama sanki göğüslerim büyüyüp göğüs uçlarım daha belirgin oldu gibi geliyodu sonra iliskiden 9 hafta sonra da beta hcg testi yaptirdim ve 0.13 çıktı hamile değilim dimi karnımın şişmesi gogus ucu buyumem nedir peki hamile değilsem lütfen açıklar mısınız
Hamile degilsiniz kesinlikle yaşadığınız belirtiler adet öncesi olduğunuz için olabilir ovulasyon döneminde olduğunuz için olabilir veya hamilelik stresi yaşadığınız için olabilir

Back