• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardıma ihtiyacım var cok acilll:)

umilom

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
5
0
16
İstanbul
yardımınıza ihtiyacım var. 1 hafta sonra estetik tel taktırcam şuan dolgular yapılıyor bitti hatta ınsanlar bazen moral verırken bazende ıyıden ıyıye korkutuyor beni bende bu durumu yaşayan insanlara soriyim dedim
tam olarak anlatırmısınız bu durumu bana öncelıkle cok ağrı yapıyormu kırılganmış ve leke yaparmış bu teller ben cay kahve sıgara içmem heralde lekelenmez dıye dusunuyorum.hassas olduğu için kırılmasın dıye ne şekilde dıkkat etmem gerekır neler yapmam lazım
ve son olarak 2 gomuk 3 diş çekimim olcak teller takıldıktan 6 ay sonra filim çekip bakcaz ona gore alcaz dedi doktorum o dişler alınırken bu kırılgan olan Seramik Braketler kırılmazmı bu dogru bir hareketmı sizce
kızlar cevaplarsanız cok sevinirim. bu konuda hiç bişey bilmediğim için bukadar çok soru sordum cok korkuttular beni :(

yardımınıza ihtiyacım var. 1 hafta sonra estetik tel taktırcam şuan dolgular yapılıyor bitti hatta ınsanlar bazen moral verırken bazende ıyıden ıyıye korkutuyor beni bende bu durumu yaşayan insanlara soriyim dedim
tam olarak anlatırmısınız bu durumu bana öncelıkle cok ağrı yapıyormu kırılganmış ve leke yaparmış bu teller ben cay kahve sıgara içmem heralde lekelenmez dıye dusunuyorum.hassas olduğu için kırılmasın dıye ne şekilde dıkkat etmem gerekır neler yapmam lazım
ve son olarak 2 gomuk 3 diş çekimim olcak teller takıldıktan 6 ay sonra filim çekip bakcaz ona gore alcaz dedi doktorum o dişler alınırken bu kırılgan olan Seramik Braketler kırılmazmı bu dogru bir hareketmı sizce
kızlar cevaplarsanız cok sevinirim. bu konuda hiç bişey bilmediğim için bukadar çok soru sordum cok korkuttular beni :(

cnm korktuğun kadar varmıymış :1::1: merak etme estetik tel de metal kadar dayanıklı bunu bütün doktorlar söylüyor zten, ayrıca çekim olursa eğer doktorun ona göre o dişindeki braketi ayarlar ya tek dişi çıkarır bişey yapar, onları merak etme sen tedavin nasıl gidiyor bakalım teldaşşş :52::52:

acamadım bır turlu burayı sımdı gordum mesajını kusura bakma lütfen ..
gayet iyiyim şuan hatta masallah haddinden daha fazla ıyıyımmm :)
bu arada hani yiyemıyor ve zayıflıyordukkkk :))
3 ay sonra dıs cekımı olcak bakalım beklıyorum ama şu varki artık güle oynaya gidiyorum dişçiye ben bile şaşırıyorum kendime ama 2 yılım dişçide geççekse bununla yaşamayı ögrenmelıyım dedım ve basardım cok sukur:))

kız yok ya ben de zayıflamadım hatta kilo aldım diyebilirim sana :) çünkü bişey yiyemeyince sert bu sefer her şeye ekmek doğruyorum :D yemeğin suyuna çorbaya her yere :D ekmek daha fazla tüketmeye başladım haliyle zayıflamadım . belkide telden önce bu adar ekmek yemiordum :52::52::52: memnunum ama biraz daha kilo alsam iyi de olabilir :56::56: tedavin ne durumda ? ben kurtuluyorum inş 19 eylülde :D :52::52:

Back