- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Telefon suya düştükten sonra hiç açmaya calistinmi ve tuslar falan calisiyomuyduBenim bi dört beş sene önce başıma geldi. Dokunmatik su dolu vileda kovasına düştü. Bende güneşte beklettim açılmadı. Tamirciye verdim. Bi haftada yaptılar. Bi daha bozulur dediler artık randuman vermez dediler. Ne hikmetse hala kv kullanıyo
Evet çalıştım bi ara ekran geliyodu sonra gitti bi daha da açılmadıTelefon suya düştükten sonra hiç açmaya calistinmi ve tuslar falan calisiyomuydu
Özel değilse ne kadara yaptirmistiniz acaba ben araştırdım biri 400 vermiş garantiye vermiş amaEvet çalıştım bi ara ekran geliyodu sonra gitti bi daha da açılmadı
O zaman için yüz küsür bi şeydiÖzel değilse ne kadara yaptirmistiniz acaba ben araştırdım biri 400 vermiş garantiye vermiş ama
Ya benim telefonun bataryası çıkmıyor arkaya yapışık olduğu için kapatamadim tabi dokunmatik çalışmadığı için de kapatamadim kendi kendine açıldı kapandı sarji bitene kadar acaba bende yakmismiyimdir devreleriO zaman tamirci açmaya çalışmadan hemen söküp pirince yatırsaydın olursu açmaya çalışınca ıslakken yakmışsın devreleri demişti
Bilmiyorum ama ben baya zorlamıştım evde iki hafta falan durdu hemen de vermedim yaniYa benim telefonun bataryası çıkmıyor arkaya yapışık olduğu için kapatamadim tabi dokunmatik çalışmadığı için de kapatamadim kendi kendine açıldı kapandı sarji bitene kadar acaba bende yakmismiyimdir devreleri
Telefonsuz eksik gibi hissediyorum arkadaşlarımla sürekli yazisirim ve annemle her gün konuşurum annem çalıştığı için de eşimin saatleri uymuyor onuda arayamiyoru ama haberi var tabi fakat özlüyorum insallah hemen yapılır yaBilmiyorum ama ben baya zorlamıştım evde iki hafta falan durdu hemen de vermedim yani
Bataryam çıkmıyor ama sarjı bitene kadar açılıp kapandı çalışıyordu yani ama dokunmatik çalışmıyorduTelefon suya düşünce yapacağınız ilk şey bataryayı çikarıp kurutmak ve ardından pirince yatırmak siz öyle açıp kullandıysanız içindeki aksamlar kısa devre yapıp yanmıştır büyük ihtimalle.
Prize su kaçırırsan bütün sigorta atar onun gibi
Bu yüzden bataryası çıkmayan telefonlari sevmiyorumBataryam çıkmıyor ama sarjı bitene kadar açılıp kapandı çalışıyordu yani ama dokunmatik çalışmıyordu
Bende sevmiyorum canım ya zaten ben secseydim almazdim kesin ama mecbur fakat seviyorum teli çok güzelBu yüzden bataryası çıkmayan telefonlari sevmiyorumbelli ki kısa devre olmuş açılıp kapanıp açılıp kapanıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?