• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardim

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Kızlar
Ya telefonuma şu kacti ve çalışmıyor.Başta dokunmadığı gitti ve hemen ardından kapanıp açılmaya başladı, daha sonra sarji bitti ve tamamen kapandı.Telefonumu tamirciye verdim ama vermeden önce sac kurutma makinesiyle kuruttum ve pirincin içine koydum bir gün bekledi.Arkadaşlar sorum su acaba garantiye mi verseydik??Bazıları garantiye ver dedi bazıları kullanıcı hatası deyip yüklü para alıp aylarca kalır dedi.Bazıları da telefonu tamirciye ver onlar temizleyip verirler dedi.Yanlış mi yaptım.Başınıza böyle bir olay geldimi hiç siz naptınız ve ne kadara patladı size.Bide acaba daha sonra tekrar bozulma ihtimali olabilir mi ????
Şimdiden teşekkürler...

Benim bi dört beş sene önce başıma geldi. Dokunmatik su dolu vileda kovasına düştü. Bende güneşte beklettim açılmadı. Tamirciye verdim. Bi haftada yaptılar. Bi daha bozulur dediler artık randuman vermez dediler. Ne hikmetse hala kv kullanıyo :deli:

Benim bi dört beş sene önce başıma geldi. Dokunmatik su dolu vileda kovasına düştü. Bende güneşte beklettim açılmadı. Tamirciye verdim. Bi haftada yaptılar. Bi daha bozulur dediler artık randuman vermez dediler. Ne hikmetse hala kv kullanıyo :deli:
Telefon suya düştükten sonra hiç açmaya calistinmi ve tuslar falan calisiyomuydu

O zaman tamirci açmaya çalışmadan hemen söküp pirince yatırsaydın olursu açmaya çalışınca ıslakken yakmışsın devreleri demişti

O zaman tamirci açmaya çalışmadan hemen söküp pirince yatırsaydın olursu açmaya çalışınca ıslakken yakmışsın devreleri demişti
Ya benim telefonun bataryası çıkmıyor arkaya yapışık olduğu için kapatamadim tabi dokunmatik çalışmadığı için de kapatamadim kendi kendine açıldı kapandı sarji bitene kadar acaba bende yakmismiyimdir devreleri

Ya benim telefonun bataryası çıkmıyor arkaya yapışık olduğu için kapatamadim tabi dokunmatik çalışmadığı için de kapatamadim kendi kendine açıldı kapandı sarji bitene kadar acaba bende yakmismiyimdir devreleri
Bilmiyorum ama ben baya zorlamıştım evde iki hafta falan durdu hemen de vermedim yani

Bilmiyorum ama ben baya zorlamıştım evde iki hafta falan durdu hemen de vermedim yani
Telefonsuz eksik gibi hissediyorum arkadaşlarımla sürekli yazisirim ve annemle her gün konuşurum annem çalıştığı için de eşimin saatleri uymuyor onuda arayamiyoru ama haberi var tabi fakat özlüyorum insallah hemen yapılır ya :kızgın::mad::KK42:

Telefon suya düşünce yapacağınız ilk şey bataryayı çikarıp kurutmak ve ardından pirince yatırmak siz öyle açıp kullandıysanız içindeki aksamlar kısa devre yapıp yanmıştır büyük ihtimalle.
Prize su kaçırırsan bütün sigorta atar onun gibi ;)

Telefon suya düşünce yapacağınız ilk şey bataryayı çikarıp kurutmak ve ardından pirince yatırmak siz öyle açıp kullandıysanız içindeki aksamlar kısa devre yapıp yanmıştır büyük ihtimalle.
Prize su kaçırırsan bütün sigorta atar onun gibi :KK66:
Bataryam çıkmıyor ama sarjı bitene kadar açılıp kapandı çalışıyordu yani ama dokunmatik çalışmıyordu

Back