Kızlar ben iki sene yasmin kullandım ve bırakalı 4 ay oldu bıraktıktan sonra adetimde bir dengesizlik olmadı 35 günde oluyodum fakat bu ay adetim gecikti eşimle korunuyoruz dün gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Ayrıca adet belirtilerim var ama olamadım melesef[/QU
Psikolojik olabilir canim
en iyisi doktora gitmen çünkü kist olabilir bu ay yumurtlamamis olabilirsin hormonların duzensizlesmis olabilirKızlar ben iki sene yasmin kullandım ve bırakalı 4 ay oldu bıraktıktan sonra adetimde bir dengesizlik olmadı 35 günde oluyodum fakat bu ay adetim gecikti eşimle korunuyoruz dün gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Ayrıca adet belirtilerim var ama olamadım melesef
Cuma günü gideceğim inşallah kötü birşey yoktur teşekkür ederim canımen iyisi doktora gitmen çünkü kist olabilir bu ay yumurtlamamis olabilirsin hormonların duzensizlesmis olabilir
bıraktıktan sonra 35 günde bir olmuşyasmın ıle 35 günd adet olmakmı ? ben 25 günde oluyorum yaa21 günlük ilaç bitiyor 3-4 gün sonra ben adet oluyorm acaba bende bı sıkıntımı var kı merak ettım şimdi
oh ıyı barı bende bıran korkmustumbıraktıktan sonra 35 günde bir olmuş
hap kullanırken senin de dediğin gibi erken olunuyor aslında
yok korkma ben de hap kullanırken normalde 30 günde bir olan adetim 27 güne düşmüştüoh ıyı barı bende bıran korkmustum
cevap için sagol canım gercı ben evlı degılım yasmını farklı amaclarla kullanıyorm :)yok korkma ben de hap kullanırken normalde 30 günde bir olan adetim 27 güne düşmüştü
rica ederimcevap için sagol canım gercı ben evlı degılım yasmını farklı amaclarla kullanıyorm :)
yok degil.ben lazer epilasyona gidiyorum tüylerin daha cabuk bitmesi için dr önermıstı.hormonlarım normal oldugu halde dr vermıstı bende 2 yıldır kullanıyormpko için mi
hımm ilk defa duydum bunuyok degil.ben lazer epilasyona gidiyorum tüylerin daha cabuk bitmesi için dr önermıstı.hormonlarım normal oldugu halde dr vermıstı bende 2 yıldır kullanıyorm
bende ilk defa duymustum bırkac dr a daha sordm onayladılar bende devam ettmhımm ilk defa duydum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?