Hadi ya ikizlerim var 18 aylık uyku benim için kötü. İştahımı dizginlerim ama uyku benim için zor yaBende kullanmistim.iştah actigi dogru ayrica cok uyutan bi hap. Nefes darligida olmustu bende
Haklısın canım sadece iştah mı Açıyor. Yoksa kortizon mu var onu öğrenmek istedim.ilaclar,her bunyede farkli yan etkiler goster,yani bi baskasinda kilo yapan ilac sizde ayni etkiyi gosyermeyebilir
Yarim doz alirsan fazla uyku yapmaz.Hadi ya ikizlerim var 18 aylık uyku benim için kötü. İştahımı dizginlerim ama uyku benim için zor yauyanamazsam diye kafama takarım şimdi de.
1 ay sonra kontrolüm var ozaman Söyler sanırımHayır tatlım kortizon içermez bu ilac ama antidepresanların cok uzun süre kullanılmaması gerektiğini söyledimi doktor? Yani tekrar gidecekmisin örnegin 5-6 ay sonra falan?
Haklısın canım bakalım inşalalh tedavi olumlu olurilacın yan etkilerini deilde sana olacak faydasını düşün...
2 Yıldır erteliyordum elimden geldikçe düzeltmeye çalıştım ama daha Kötüye gidiyorum. Sosyal bir insan olmama rağmen durumun Kötüye gittiyeniöin ve çocuklarıma verimli olamadığımı farkettiğim için son çare gittim doktoracok gerekli degilse antidepresan ilac kullanma lutfen. problemlerini baska sekilde cozmeye calis.
Gecmis olsun hanimefendi. Bir kac psikaytra daha gidin isterseniz. Devlette cok ilgilenilmiyo diye duymustum. Siz ozel klinige gittiyseniz bilemiyorum ama emin olmak adina soyledim.2 Yıldır erteliyordum elimden geldikçe düzeltmeye çalıştım ama daha Kötüye gidiyorum. Sosyal bir insan olmama rağmen durumun Kötüye gittiyeniöin ve çocuklarıma verimli olamadığımı farkettiğim için son çare gittim doktora
Teşekkürler devlete gittim 45 dk içerde durdum ve çıktığımda rahatlamıştım. Benim için iyi bir deneyimdi ve 1 ay sonra kontrole kendi çağırdı.Gecmis olsun hanimefendi. Bir kac psikaytra daha gidin isterseniz. Devlette cok ilgilenilmiyo diye duymustum. Siz ozel klinige gittiyseniz bilemiyorum ama emin olmak adina soyledim.