Kızlar yardım

eylul2807

Supermom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
9.516
2.181
Iyi Akşamlar;
Bugün sonunda psikiyatriye gittim. Sıkıntılarımdan yola çıkarak 'SECİTA 15 MG film tablet' antidepresan yazdı. Sorum şu kullanıp etkisini gören var mı? Yan etkilerde kilo alımı diyor kortizon mu içeriyor yoksa iştah Açıyor. Kilo alan var mı? Teşekkürler

Bende kullanmistim.iştah actigi dogru ayrica cok uyutan bi hap. Nefes darligida olmustu bende

ilaclar,her bunyede farkli yan etkiler goster,yani bi baskasinda kilo yapan ilac sizde ayni etkiyi gosyermeyebilir

Bende kullanmistim.iştah actigi dogru ayrica cok uyutan bi hap. Nefes darligida olmustu bende
Hadi ya ikizlerim var 18 aylık uyku benim için kötü. İştahımı dizginlerim ama uyku benim için zor ya uyanamazsam diye kafama takarım şimdi de.

Hayır tatlım kortizon içermez bu ilac ama antidepresanların cok uzun süre kullanılmaması gerektiğini söyledimi doktor? Yani tekrar gidecekmisin örnegin 5-6 ay sonra falan?

cok gerekli degilse antidepresan ilac kullanma lutfen. problemlerini baska sekilde cozmeye calis.
2 Yıldır erteliyordum elimden geldikçe düzeltmeye çalıştım ama daha Kötüye gidiyorum. Sosyal bir insan olmama rağmen durumun Kötüye gittiyeniöin ve çocuklarıma verimli olamadığımı farkettiğim için son çare gittim doktora

Gecmis olsun hanimefendi. Bir kac psikaytra daha gidin isterseniz. Devlette cok ilgilenilmiyo diye duymustum. Siz ozel klinige gittiyseniz bilemiyorum ama emin olmak adina soyledim.

Gecmis olsun hanimefendi. Bir kac psikaytra daha gidin isterseniz. Devlette cok ilgilenilmiyo diye duymustum. Siz ozel klinige gittiyseniz bilemiyorum ama emin olmak adina soyledim.
Teşekkürler devlete gittim 45 dk içerde durdum ve çıktığımda rahatlamıştım. Benim için iyi bir deneyimdi ve 1 ay sonra kontrole kendi çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…