- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- Konu Sahibi asksizmevsim
ayy listemi yaptınMat bi pembe iyi fikir sence bu renklerden hangisi
mutluluklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy listemi yaptınMat bi pembe iyi fikir sence bu renklerden hangisi
Teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versinayy listemi yaptın
mutluluklar
Altına bir taytla güzel olur.
Sarılma önemli not alınmıştır ve az makyajcanım bu kadar heyecan yapma sonra elin ayağın dolanacak kadının karşısında :) bende yakın zamanda tanıştım sevgilimin annesiyle ama öyle işi ciddiye bindirmek amaçlı falan değildi beni çok merak etmiş illa görmek istemiş bende hevesi kırılmasın diye tamam demiştim. giderken bir şey götürmemiştim erkek arkadaşıma sordum annen ne sever ne alayım diye o da evde her şey var sabah aldım ben annemde yaptı bayağı bir şey boş ver dedi bende sap gibi gitmiştim neyse doğal ol yeter canım tanıştıktan sonra erkek arkadaşıma sordum ne dedi annen benim için diye. beni çok samimi bulmuş sarılırken çok içten sarıldı, hissettim demiş. sarılmak demek ki önemli bir konu bende farkında olmadan içten sarılmışım bir de ben giderken aslında makyaj yapmıştım ama onların evleri biraz uzak oraya gidene kadar bir şey kalmadı yüzümde zaten yolda falan terledim. makyajsız gitmiş gibi oldum nerdeyse. annesinin hoşuna gitmiş hani ilk kez tanışıyoruz öyle aşırı makyajla gelip kendini beğendirmeye de uğraşabilirdi ama özgüvenli kız ne güzel demiş :)) inşallah çok güzel geçer tanışman
Bu flormarın demi ama bu saatte gidip nerde bulcam ben bu tonu (Ben olsam daha uçuk bir pembeyi tercih ederdim :)
Eki Görüntüle 1447982
Ten rengine daha yakın bir pembe bu. 047 numarası. Bununla french yapınca çok hoş oluyor.
Altına kot pantolon giyicem sanırım yasli durmamaldığın bluza benzer şey çok kritik bir şey. Altına ne giyeceğine bağlı.Kendini çok alaturka da yapabilirsin, bir tarafından kotarabilirsin de, iyi de olabilir.
Sakın kumaş gibi 40 yaş üstü görünümü verme kendine.
Tayt veya buna benzer bir şey giymen lazım. Yoksa yaşından çok büyük görünürsün.
Saksı çiçeği hatta canlı saksıda canlı çicek güzel olur evinin bir köşesine koyar bakar,ya da 1 kg baklava ya da yaş pasta olur.Sevgilimin annesi ile tanışacağız evine giderken ne götürebilirim boş boş gidilmez ki napacağım ne giyeceğim bilmiyorum çok stres yaptım ama cok da sevindimnasıl bi tavır sergilemeliyim sizce olduğum gibi mi olayım ama ben çok cana yakınım ya yapmacık bulurlarsa napcam ben??
Fazladan 10 dk ayır kendine ve git kuaförde sürdür :)Bu flormarın demi ama bu saatte gidip nerde bulcam ben bu tonu (
Biz gelecek hakkında net değiliz yani net konusurum amaYaww yaslaniyor muyum ne?
Eskiden oglanlar kizin ailesine tanismaya giderdi. Yazik garipler kendini anlatacam diye halden hale girerdi. Simdi kimden duysam kimi gorsem kizlar sevgilimin ailesiyle tanisacam diyor.
Bana cok degisik geliyor.
neyse kendiniz olun dogal olun. Ima gibi ileriye donuk s3ylerle karsilasirsan da kesin ve net konusun derim ben :)
Biz gelecek hakkında net değiliz yani net konusurum ama
Yok yani bizimkiler pek olumlu bakmazlar bu tür seylereNet derken kasteddigim dusunceniz ne ise o anlamda net dusunmuyorsan dusunmedigini istiyorssn sitedigini yada istemedigini herneyse iste kafandakileri dogru bir sekilde karsiya aktarmaktan bahsetmistim.
Peki birsey soracagim. Sirf merakimdan senin ailenin haberi varmi erkek arkadasinijn ailesi ile tanisacagindan
o zamqn niye boyle bir topa giriyorsun kiYok yani bizimkiler pek olumlu bakmazlar bu tür seylere
Hayır canım ciddiyiz tabi ama net bi tarih yok hani durdum yere gitmiyorum erkek arkadaşım beyaz eşya falan aldı yani ciddi olmadan gitmem zateno zamqn niye boyle bir topa giriyorsun ki
ailen sevgilinin ailesiyle tanisacagini bilmiyor
bilse izin vermeyeceklerini soyluyorsun
ileriki surec konusunda emin degilsiniz
ne gerek var ki yerinde olsam daha dik durur suan tanismanin gerekli olmadigini soylerdim ama senin acindan suan sanirim verilmis bir soz ver gideceksin hayirlisi olsun