mrb canim oncelikle gecmis olsun cokuntu icin birsey diyemiyecegim gormedim icin yalbiz yamukluk icin sunu diyebilirim sislikler asimetrik olarak indigi icin yani heryer esit zamanlamyla inmedinden burnunun suan yamuk gozukmesi normsl sisler indikce duzelecektirBugun 41. Günüm kızlar öncelikle problemi net anlatabilmek için resim çekmeyi denedim ama resimde hic bişey anlasılmıyo bunu belirterek baslıyım. Burnumun sag kanadı sanki içeri dogru göçüyomuş gibi duruyo ve içerden baktıgımdada içerde o göçük gibi gözüken yerin altında hafif şişlik gibi girinti var. Burnumun ucu hala çok fazla şiş bu şişlikler yavas yavas indiği için olabilir mi? Çökme olsa bile bu bu kadar erken kendini belli eder mi?
Ayrıca ek bi soru olarak hala burnum biraz yamuk gözüküyo 6 ayı aşmış birileri varsa bu konudada yardımcı olurlarsa sevinitim
canım kesınlikle moralini bozmak ıstemem ama senın yazdıklarını okuyunca kendımı gördum bır an bahsettıgı tüm durumlar bende mevcut 15 ay oldu gecmedı malesef revızyon ameliyatı olucam doktorunuz kimdiBugun 41. Günüm kızlar öncelikle problemi net anlatabilmek için resim çekmeyi denedim ama resimde hic bişey anlasılmıyo bunu belirterek baslıyım. Burnumun sag kanadı sanki içeri dogru göçüyomuş gibi duruyo ve içerden baktıgımdada içerde o göçük gibi gözüken yerin altında hafif şişlik gibi girinti var. Burnumun ucu hala çok fazla şiş bu şişlikler yavas yavas indiği için olabilir mi? Çökme olsa bile bu bu kadar erken kendini belli eder mi?
Ayrıca ek bi soru olarak hala burnum biraz yamuk gözüküyo 6 ayı aşmış birileri varsa bu konudada yardımcı olurlarsa sevinitim
canım kesınlikle moralini bozmak ıstemem ama senın yazdıklarını okuyunca kendımı gördum bır an bahsettıgı tüm durumlar bende mevcut 15 ay oldu gecmedı malesef revızyon ameliyatı olucam doktorunuz kimdi
mrb canim oncelikle gecmis olsun cokuntu icin birsey diyemiyecegim gormedim icin yalbiz yamukluk icin sunu diyebilirim sislikler asimetrik olarak indigi icin yani heryer esit zamanlamyla inmedinden burnunun suan yamuk gozukmesi normsl sisler indikce duzelecektir