kızlar yardim

bril

Kün fe yekün...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
3.206
1.212
248
Kzlar mrb 4 aydr bebis istiyorz ama yok bn doktor tavsiyesyle glifor kullanmua basladm braz midem bulaniyo sanki bugun 3, gunum acaba ilactan mi bulaniyo yoksa bebistn mi benim batim 24 temmuz bu glifor nye yariyo onuda bilmiyorum sanirm aclik sekerm icin glifor kullanpta mide bulantsi çeken vr mi lütfen yardm

Glifor insülin direnci için bir ilaçtır ama tabi kadınlarda adet düzensizliğindede yardimci bir ilaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Glifor insülin direnci için bir ilaçtır ama tabi kadınlarda adet düzensizliğindede yardimci bir ilaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanirim bunu bna ikisi icinde verdi ikiside vr çünkü peki hamileysm bebise bi zarari vrmidr acaba gerci doktor demedi bsey ama

Sanirim bunu bna ikisi icinde verdi ikiside vr çünkü peki hamileysm bebise bi zarari vrmidr acaba gerci doktor demedi bsey ama

canım ben 32 haftalık hamileyim ve batım derken adet tarihinden bahsediyosun sanırım hamile olsan bile büyük ihtimalle daha bir haftalık falan gebelik olması lazım ama bir haftalık gebelikte mide bulantısının olması biraz imkansız gibi bir şey ilaçtandır büyük ihtimalle ayrıca gebelikten şüpheleniyosan ilacın prospektüsünde yazar hamilelikte kulanımının zararlı olup olmadığı :)) umarım bebiş bekliyosundur ama hamile değilsende üzülme ne zaman hayırlıysa o zaman iste :)

evet hamileliktede veriliyomuş bu hap canm bazılarına sanırım ilaçtan umarım bebiş gelir çok istiyorum teşekkrler cevabn için evet adet tarihim 24 temmuz sanırım test yapsam çkmaz dmi dAHA sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın umarım

yok canım belli olmaz şuan gebelik en azından bildiğim kadarıyla idrar testiyle olmaz adet tarihin geldiğinde adet olmazsan adet bitim tarihinden sonra test yap umarım hamilesindir ama olmazsada kafaya çok takma bi çok arkadaşım uğraştı uğraştı olmadı şimdi bi çoğu hamile en sonuncusu artık denemicem dedi bi ay sonra uğraşıp özen göstermediği halde hamile kaldı yani ne kadar stress o kadar hamile kalma ihtimali düşüyo o yüzden illa olsun diye uğraşma hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hep bunu iste allahtan bak ben istemiyodum hamile kaldığımı öğrenmeden bi hafta önce allahım şuan istemiyorum ama sen ne zaman verirsen onada razıyım diye dua ederken bi hafta sonra öğrendim ki hamileyim :) zorlama yani olucaksa eğer olur zaten şuan :)

Haklısın stres daha cok olmamayi tetikliyo tesekkrler inan cok yardimci oldun rahatladim.allah ne zaman verrse ona raziyim yeterki saglikli olsun onunda zamani vardr

Haklısın stres daha cok olmamayi tetikliyo tesekkrler inan cok yardimci oldun rahatladim.allah ne zaman verrse ona raziyim yeterki saglikli olsun onunda zamani vardr

Az sabır sadece iki haftacık kadar :) İnşallah hayırlısı bu zamandırda hamilesindir dualarım tüm iyi dileklerim seninle test yaptığında olumlu ya da olumsuz bana da haber ver merak ederim :)

Az sabır sadece iki haftacık kadar :) İnşallah hayırlısı bu zamandırda hamilesindir dualarım tüm iyi dileklerim seninle test yaptığında olumlu ya da olumsuz bana da haber ver merak ederim :)

Cok tesekkur canim inş bnde senin gbi hamis olurm hayrlsyla tabi tamam haber vericm olumlu yda olmsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…