Kızlar YARDIM

ozgelmas

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
18
0
6
34
Bugun yapmis oldugum test ve dun yapmis oldugum ovulasyon testi yumurtlamam yaklasmis mi ? Yardim edebilir misiniz ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fotosu

Eklentiler

• $1397926080870.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 40
O nasil oluyor ? Tarih veren mi ?

Evet tarih veriyor. Canim bide adetin ilk gunu den itibaren say 14 ya da 15 . Gun oluyor genelde ama netteki testi yap ben bu ay onu denedim yaptim bekliyom insallah hamileyimdir

Fotosu

eğer üstteki foto bugüne ait ise,kesinlikle ilişki olsun bugün.alttaki test düne ait ise,dün pozitif vermiş.silikleşmeye başladığı gün ilişki olsun dıyorlar..umarım yardımcı olabılmışımıdr..

Inşallah canim onlara bakiyorum da 4 aydir hic tutmadi 2 aydirda ovulasyon testi kullaniyorum ilk defa bu kadar koyu cizgi gördüm heycan yaptim biraz onun icin adetim 30 31 gunde bi oluyo internetten yapilanlar 23 nisan diyo bakalim 😞

Alttaki bugünün 😊 esesbade dün ilişki oldu bugünde olsun mu onu bilemedim yumurtladim herhalde kasiklarimda agridi bugun biraz 😞

Tatlim hakkinda hayirlisi insallah hamile kalirsin

alttaki bugün ise,ve de dün de ilişki olduysa,yarın deneyin tekrar.sabah olabilir mesela :)) inşallah tutturursun bu ay :))bi de şu var,internette yapılan ovulasyon hesaplamaları herkes için geçerli diil.misal benim ovulasyon 10-12.günler arası oluyor.

Son düzenleme:
Amin canim sağolasın inşallah sende hamişsindir bat ne zaman ?

Inşallah canim ya tutar bu ay 😊 evet nettw yapilan testler yaniltiyo herkeste farkli oldugu icin. Sen hamiş misin ?

Inşallah canim ya tutar bu ay 😊 evet nettw yapilan testler yaniltiyo herkeste farkli oldugu icin. Sen hamiş misin ?

henüz değilim bence,dün üç tane test yaptım,çokkk silik te olsa üçünde de çıktı.ama muallakta,güvenemiyorum idrar testlerine.bende senin kutlandığın ovulasyon testlerini kullanıyorum iki aydır.labo.....ile başlıyor di mi.

Ayy hadi inşallah gecikti mi peki daha varmi ? Evet canim onda kullaniyorum gecen ay eczaneden almistim onlarda hic cift cizgiyi göremedim bu ay gittigidiyordan aldim. Kan testi yaptirsana orda hemen cikiyomus diyorlar 😊

adetten iki önce yaptım testleri,o yuzden silik çıkmış olabilir dıyor buradakı uzman arkadaşlar..pazartesi güzel haberlerle gelirim inşallah :))

adetten iki önce yaptım testleri,o yuzden silik çıkmış olabilir dıyor buradakı uzman arkadaşlar..pazartesi güzel haberlerle gelirim inşallah :))

Ay hadi inşallah canim Allah gönlüne göre versin😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…