Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotosu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canim onlara bakiyorum da 4 aydir hic tutmadi 2 aydirda ovulasyon testi kullaniyorum ilk defa bu kadar koyu cizgi gördüm heycan yaptim biraz onun icin adetim 30 31 gunde bi oluyo internetten yapilanlar 23 nisan diyo bakalim 😞
Alttaki bugünün �� esesbade dün ilişki oldu bugünde olsun mu onu bilemedim yumurtladim herhalde kasiklarimda agridi bugun biraz ��
alttaki bugün ise,ve de dün de ilişki olduysa,yarın deneyin tekrar.sabah olabilir mesela :)) inşallah tutturursun bu ay :))bi de şu var,internette yapılan ovulasyon hesaplamaları herkes için geçerli diil.misal benim ovulasyon 10-12.günler arası oluyor.
Inşallah canim ya tutar bu ay 😊 evet nettw yapilan testler yaniltiyo herkeste farkli oldugu icin. Sen hamiş misin ?
henüz değilim bence,dün üç tane test yaptım,çokkk silik te olsa üçünde de çıktı.ama muallakta,güvenemiyorum idrar testlerine.bende senin kutlandığın ovulasyon testlerini kullanıyorum iki aydır.labo.....ile başlıyor di mi.
Ayy hadi inşallah gecikti mi peki daha varmi ? Evet canim onda kullaniyorum gecen ay eczaneden almistim onlarda hic cift cizgiyi göremedim bu ay gittigidiyordan aldim. Kan testi yaptirsana orda hemen cikiyomus diyorlar 😊
adetten iki önce yaptım testleri,o yuzden silik çıkmış olabilir dıyor buradakı uzman arkadaşlar..pazartesi güzel haberlerle gelirim inşallah :))