• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Kızlar Yardım

muzlupasta72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
534
54
28
Diğer
Düğünüm yazın olacak kızlar .. Gelinlik altına ne giyilmeli? Uzun Çorap mı? Ne? Hiç bilmiyorum :( ya herhangi bir şey giyilmezse yani Allah korusun bir düşme anında falan ters / olumsuz şeyler yaşanmasın? :(( Tecrübeliler / bilgililer yardım etsin lütfen :/

muzlu pasta seninle benım ortak arkadasımız var gezi zamanı evlenme teklifi aldıgında resmini falan paylaşmıstı didm :) korkma dusmezsin zaten gelinlik uzun takla atman lazım diye dusunuyorum. zaten yazın dugun hava sıcak gelinlik agır bir ton makyaj sacı duvagı saymıyorum bile çorap morap bulaşma bence. sana yazık.

muzlu pasta seninle benım ortak arkadasımız var gezi zamanı evlenme teklifi aldıgında resmini falan paylaşmıstı didm :) korkma dusmezsin zaten gelinlik uzun takla atman lazım diye dusunuyorum. zaten yazın dugun hava sıcak gelinlik agır bir ton makyaj sacı duvagı saymıyorum bile çorap morap bulaşma bence. sana yazık.

Ay merak ettim kıiızzzz :) Kimmiş ortak arkadaşımızz? :)) Özelden yaz istiyosan.

Düğünüm yazın olacak kızlar .. Gelinlik altına ne giyilmeli? Uzun Çorap mı? Ne? Hiç bilmiyorum :( ya herhangi bir şey giyilmezse yani Allah korusun bir düşme anında falan ters / olumsuz şeyler yaşanmasın? :(( Tecrübeliler / bilgililer yardım etsin lütfen :/

Korkma canım olmaz bişey...Ağır azcık zaten havalanım eteğinin uçuşma duumu da yok...Ben jartiyer giyicem...:27: Onun altına da converse inşallah... :86:

Ayy ben de Jartiyer giymek istiyorum da... Ehehehe düşüp göründüğünü düşünmek bile istemiyorum :)

Düğün arabası yerine motosiklet yada bisiklet düşünülmüyosa sıkıntı olmaz bence.:1: Kardeşimin sünnetinde annemin teyzesi düşmüştü eşiyle.etek vardı uzun penye.açıldı. biz de çocuğuz tabi.İlk kez görmüştük kikir kikir kikirdemiştik.Fatmagül donu giymişti.öyle kikirderler sanırım :1:

Ben de jartiyer giyeceğim. Beyaz ince çorap :)

Ay gelsin o günler.

Back