• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım

canım merhaba, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan anadolu yakasında maltepede keramikanın mağazası açılmış haberin olsun ;)[/QUOTE
eskişehirde yaşıyorum bebeğim ama istanbula gelin geliyorum ağustosta:34:burdada var mağazası ama benım aradığım ürün yok nette mevcut ama güvenemedim acıkcası:)

canım ben de sevgılıler gününü bekliyorum .indirime girmiş geçen yıl ben de alacağım.porland magazasından :) kaya ile mayayı :)

canım merhaba, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan anadolu yakasında maltepede keramikanın mağazası açılmış haberin olsun ;)[/QUOTE

Arkadaşım merhaba :) mesajını gördüm de.. Acaba maltepede nerde olduğunu biliyo musun tam olarak? Açık adres? :34:

keramika shop diye bi sitevar burdan alışveriş yapan varmı güvenlimi acaba?:8:

http://www.keramikashop.com ben alışveriş yaptım canım.

bende tek tabak ararken buldum bu siteyi. gözümü karartıp aldım.aldığım hizmet iyiydi. 2 gün içinde hemen sipariş geliyor. ayrıca kırık gelince fotoğraf gönderiyorsun. hemen değişim yapıyorlar. 2 gün içindede kırıklar geliyor. bulaşık makinasında yıkadım sorun çıkmadı desenleri kalpli tabaklarımı fotosu aşağıda.

Eki Görüntüle 996078
Eki Görüntüle 996080

Back