Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben ameliyat olalı 1 ay oldu halen ağrılarım geçmedi nezaman normal hayatıma dönebilirim balenli sütyen nezman kullanabilcem masaj nezamandan itibaren yapılacak nekadar süre devam edecek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
kızlar ben ameliyat olalı 1 ay oldu halen ağrılarım geçmedi nezaman normal hayatıma dönebilirim balenli sütyen nezman kullanabilcem masaj nezamandan itibaren yapılacak nekadar süre devam edecek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun. Ben Eylül ayında ameliyat oldum, zaman zaman benim bile kramp şeklinde ağrılarım oluyor. Bu konuda endişe etme bence. Tabi ki dayanılmaz ağrıların varsa o başka. O zaman doktorunla irtibata geçmelisin. Bana doktorum istediğin sütyeni takabilirsin dediğinde çok mutlu olmuştum, ancak göğüslerim o kadar sertlerdi ki, balenli sütyenler çok komik durmuştu 😊 Biraz daha sabretmen gerekiyor bence. Zaten meşâkatli olan süreci atlatmışsın 😊