merhaba kızlar ben 5aylık evlıyım bana gore evlendıgımden berı enfeksıyonum varmıs gıbı gelıyo cunku kadın dogum doktorum hıc tahlıl yapmadı hormon hapları kullandım hep kendımı hamıle sandım mıde bulantsı ates bas dönmesı doktora hep gttım ılac yan etkı yapıo devam dedı dayanamadım acıllık oldum tahlıl yaptılar dahılıyede ıdrar yolu ıltıhabı var 3kutu anbıtotık bıtırdm bakaım bugun gıdıcem ama ıkı gundur acayıp kasıntım var delırdm kasıntıdn dayanamdım baktım vajınanın ıc kısımında beyaz beyaz seyler var bunlar ıltıhapmı? napıcam ben bır yol gosterın dun aksam esım evde yokken baktım bunalıma gırıp aglaıdm esımede bısey dıyemedım adam mahvoldu ben ole aglıyorum dıye kulagımda sesler cocugun olmcıak der gıbıydı hıc dusunmuyodum bu ay sakındım cocuk olayını cıkarıp akısına bırakmıstm bana nolur yardım edın doktora bayramda ıstanbula gıdıcem orda kendı dotoruma gıdıcem
Canım sende ben gibi yeni evlisin. genellikle yeni evlilerde cinsel yolla bulaşan vajina iltihapı olur. aynısı bendede var ama kaşıntı yok. seninki biraz daha tahriş olmuş sanırım :) ama takma kafana sen ilaçlarını kullan benim şuan geçen ayki gibi fazla iltihapım yok geçiyor yani. hem sen neden çocuk mevzusunu kafaya takıyosunki genellikle hormonların düzgün olduğu sürece iltihap hamile kalmayı engellemiyor diye duydum doktorumda söledi
ya herkes aynıs seyı soyluyo duzelemdıgın surece cocugun olmaz mahvoldum ya kendımı mahvettım dun gece aglamaktan
merhaba kızlar ben 5aylık evlıyım bana gore evlendıgımden berı enfeksıyonum varmıs gıbı gelıyo cunku kadın dogum doktorum hıc tahlıl yapmadı hormon hapları kullandım hep kendımı hamıle sandım mıde bulantsı ates bas dönmesı doktora hep gttım ılac yan etkı yapıo devam dedı dayanamadım acıllık oldum tahlıl yaptılar dahılıyede ıdrar yolu ıltıhabı var 3kutu anbıtotık bıtırdm bakaım bugun gıdıcem ama ıkı gundur acayıp kasıntım var delırdm kasıntıdn dayanamdım baktım vajınanın ıc kısımında beyaz beyaz seyler var bunlar ıltıhapmı? napıcam ben bır yol gosterın dun aksam esım evde yokken baktım bunalıma gırıp aglaıdm esımede bısey dıyemedım adam mahvoldu ben ole aglıyorum dıye kulagımda sesler cocugun olmcıak der gıbıydı hıc dusunmuyodum bu ay sakındım cocuk olayını cıkarıp akısına bırakmıstm bana nolur yardım edın doktora bayramda ıstanbula gıdıcem orda kendı dotoruma gıdıcem
canım muhtemelen vajinal mantar olmuşsun bendede aynı şey oldu iltahap var diye antibiyotik verdiler onu içince mantarı tetikliyormuş kaç gece kaşntıdan sabahladım bi baktım beyaz beyaz şeyler var kaşıntıdan ölüyodun doktoruma gittim mantar dedi bi hap bi krem verdi 2-3 gün içerisinde geçti
kremın ısmı travazolmu?
trosdy adında bi kremdi ama hapı hatırlamıyorum
canım hiç korkma ben hamile kaldım o şekilde soğan kürünü uygula ya da civanperçemi...Ayrıca idrar yolları için antibiyotik iç bitir ve travocort krem al elini yıkadıktan sonra mümkün olduğu kadar vajen içine sürmeye çalış benim 3 4 gün öncesine kadar vardı kullandım 2 günde geçirdi.idrar yollarını da halledersin sorun etme.oluverir çocuğun hemen sakın stres yapmam bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?