• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar yardım...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.694
798
selam canım kk kadınları...

eşimle sonunda ayrı bir eve çıkıcaz 1 ay içinde...fakat benim dekore edeceğim salonla ilgili çok acayip planlarım var:27:

istiyorum ki salonum farklı ve adeta güzel bir bahçeyi andırsın

kova burcumdan dolayıdır ki aklıma çılgın çılgın fikirler geliyor...eşim ise herşeye tamam demesine rağmen salonda kullanmak istediğim aplikte saçmaladığımı düşünuyor:27: ama ne yapayım....dua etsin salonuma 2 metrelik bahçe lamba direğini sokmuyorum:27::27::27::27: bayılıyorum onlara da napayım:16:

salonumda salon çamı ve çiçek olucak bol bol,kullanacağım oda kokusu dahi çam olacak:27:

şimdi gelelim kocamın salonda abes bulduğu bahçe apliğine $24327 (1).webpkızlar gerçekten çok mu kötü olur ...

ama dediğim gibi herşey bahçe havasında olucak...ve ben bu tür şeylere bayılıyorum...kızlar siz ne düşünuyorsunuz?

aklımdaki koltuk takımı için 2. sayfaya bakın

Son düzenleme:

eşimle sonunda ayrı bir eve çıkıcaz 1 ay içinde...fakat benim dekore edeceğim salonla ilgili çok acayip planlarım var:27:

kova burcumdan dolayıdır ki aklıma çılgın çılgın fikirler geliyor...eşim ise herşeye tamam demesin rağmen salonda kullanmak istediğim aplikte saçmaladığımı düşünuyor:27: ama ne yapayım....dua etsin salonuma 2 metrelik bahçe lamba direğini sokmuyorum:27::27::27::27: bayılıyorum onlara da napayım:16:

salonumda salon çamı ve çiçek olucak bol bol kullanacağım oda kokusu dahi çam olacak:27:

şimdi gelelim kocamın salonda abes bulduğu bahçe apliğineEki Görüntüle 726166 kızlar gerçekten çok mu kötü olur ...

ama dediğim gibi herşey bahçe havasında olucak...ve ben bu tür şeylere bayılıyorum...kızlar siz ne düşünuyorsunuz?

bende de var 2 tane, ama sadece bahçemde duruyor. bence salona uymaz
lampion-040909_.jpg

benım salonumda bunun beyazı var

sen her çeşitini bulabılırsın
images

:1::1::1: olmaz diyorsun sende

ay vhalla bilmiyorum benim çok hoşuma gidiyor....teşekkür yorumun için canım

sen istiyorsan neden olmasın kiii :) ayrıca düşününce otantik bile olabilir yanı :))

vhalla aklımda bu var ..yapacam vhalla...:1:

o yuvarlak ampul yerine de şu şekil ampul olabilir..$indir.webp

Son düzenleme:
Bence olabilir, farklılık isteyen biri için çok normal bence:1:
Salonun genel konsepti bahçe olcakmış zaten bence bu da uyumlu olur:34:
İnşallah son halini de paylaşırsın evinin çok merak ederim ben:52:
Allah huzurla oturmayı nasip etsin:16:

sanırım modern otantik bir ev olucak bahçeden ziyade :27:

fikirlerinizi beliyorum....

yaratıcılığınızı dökünnnnnn:21:

kova burcumdan dolayıdır ki aklıma çılgın çılgın fikirler geliyor...eşim ise herşeye tamam demesine rağmen salonda kullanmak istediğim aplikte saçmaladığımı düşünuyor:27: ama ne yapayım....dua etsin salonuma 2 metrelik bahçe lamba direğini sokmuyorum:27::27::27::27: bayılıyorum onlara da napayım:16:

salonumda salon çamı ve çiçek olucak bol bol,kullanacağım oda kokusu dahi çam olacak:27:

şimdi gelelim kocamın salonda abes bulduğu bahçe apliğineEki Görüntüle 726166 kızlar gerçekten çok mu kötü olur ...

aklımdaki koltuk takımı için 2. sayfaya bakın

Salona olmaz diyemem ama salon balkonun varsa o balkona koyman şahane bence yanlarına da renkli sırlı seramik güvercinler alırsın cok romantik bir bahce balkon olur hem de salonun devamı niteliği taşır

Salona olmaz diyemem ama salon balkonun varsa o balkona koyman şahane bence yanlarına da renkli sırlı seramik güvercinler alırsın cok romantik bir bahce balkon olur hem de salonun devamı niteliği taşır

zaten bu bir örnekti canım bundan daha şıkları mevcüt....yani bu model olmayacak...

zaten bu bir örnekti canım bundan daha şıkları mevcüt....yani bu model olmayacak...

ben bunu da beğendim zaten canım,ama bence salonda aplike ihtiyaç olmuyor ama kullanmaya hevesin varsa kimseye karıştırma eşinide 5 yıl dişini sıkmışsın zaten hevesini al zamanla sıkıldıkca değiştirirsin

Back
X