• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım...

duyguyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
187
2
46
Eskişehir
kızlar ben yeni çeyiz düzmeye başlıyanlardanım:21:tost makinemi,blenderımı,su ısıtıcımı,çay makinemi kırmızı sıyah aldım.fakat az once evlı arkadasımla konuştum hata yapmışsın dedıı.:(yanı ben şimdi diğer herşeyi kırmızı mı almak zorundayım ne bılım mesela baharatlık dıyelım kı mor yeşil atıyorum alamam mı?:19:

aldıklarını gulegule kullan canım arkadasın dedine katılmıyorum senin zevkine kalmış alcaklarının rengi rengarenk bi mutfak yapabilirsin illaki kırmızı alcan diye bişi yok benim gorusumce..

aldıklarını gulegule kullan canım arkadasın dedine katılmıyorum senin zevkine kalmış alcaklarının rengi rengarenk bi mutfak yapabilirsin illaki kırmızı alcan diye bişi yok benim gorusumce..

dimi şekercim bende sadece tezgah ustundekılerı sıyah kırmızı grı uyumu yakalarım dıger esyalarım renklı olsada olur sorun olmaz yanı tatlıcım yanılıyomuyum..

hiçbi şey olmaz. ben de elektronikleri siyah beyaz gri aldım ama diğerleri rengarenk. zaten tabak çanaklar arada 100 kere değişir kırılır ama elektrikli aletler takım olursa iyi olur. ;)

dimi şekercim bende sadece tezgah ustundekılerı sıyah kırmızı grı uyumu yakalarım dıger esyalarım renklı olsada olur sorun olmaz yanı tatlıcım yanılıyomuyum..

yanılmıyosun canım tezgah ustunde uyum yaklarsın gerisi rengarenk olur hiçbir sorunda olmaz gayette guzel olur (=

heheyt ozamn sorun yok fıstıklarr almaya tam gaz devam:)

bu tip şeylere bil bilene danışmalı esasen..onun dışında herkes bir kafadan bir şey söylüyor kimi iyi niyetli kimi kötü niyetli..
içinden geçtiği gibi al, güle güle iyi günlerde kullanın eşinle.:31:

çok haklıısın eylülcüm ama ınsan danışmadan da yapamıyo....

yorumlarında objektif olan , yaşı sana göre daha olgun insanlara danışmak daha akıllıca sanki bazen..:31:
çünkü senin için iyi olduğunu bile bile kimse olumlu yorum yapmak istemiyor bunu demek istedim duygucum..:31:

yorumlarında objektif olan , yaşı sana göre daha olgun insanlara danışmak daha akıllıca sanki bazen..:31:
çünkü senin için iyi olduğunu bile bile kimse olumlu yorum yapmak istemiyor bunu demek istedim duygucum..:31:

Aslında haklısım eylülcüm ıyı olmadıgı halde ıyı bu süper diyenlerde var anladım ben seni de bu site neden var sekerım bırbırımıze elbette danışıcaz...

Back
X