Tuvalet Eğitimi kızlar yardım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

elsnopy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
241
0
46
Antalya
merhaba arkadaşlar daha öncede başlık açmıştım 32 aylık kızım var tuvalet öğretmeye başlamıştım ama yapamadık hazır değil herhalde dedim bıraktım araya ramazan falan girdi derken üstünden zaman geçti.okuyorom millet 2.2.5 yaşındaki çocuklarına öğretiyor galiba bende problem var yaolmuyor öğretemiyorum lazmlığında iki dakika oturuyor kaçıyor sonra klozetin adaptörü var oturtuyorum saatlerce oturyoruz hiç bişey yok yoruldum yaane olur akıl verin ocakta 3 yaşında etrafımızdaki yaşıtları hep öğrendi yanlış anlaşılmasın yavrumu kimseyle kıyaslamıyorum ama bende öğrensin istiyorum annemle kayınvalidemdede iş yok kendin öğret diyor yardımlarınıza akıllarınıza ihtiyacım varrr

hazır hissetmezse ne yaparsan yap olmayacaktır......... şöyle düşün; yeni doğan bir bebeğin yürüyebilmesini bekleyebilirmisin? tuvalet terbiyeside aynı bunun gibi.... bu konuda gelişmesini bekleyin... kimin ne dediği önemli olmasın... siz ona örnek olun... arada sırada en sevdiği oyuncağının çişi gelmiş gibi lazımlığa tutun... onun sizi yönlendirmesine izin verin... bu konuda onu eleştirmeyin.. ve en çnemlisi bu konuyla ilgili onun yanında ne konuşun nede konuşturtun.... bol şans.......

slm cnm cocukların bu yaslarda kasları gelısıyor tuvalet egıtımı ıcn hazır omamısda olabılır sonucta bu egıtım gelecekte cok onnelı onunıcın..gec olsun guc olmasınarkadaslarla bılgılerımızı paylastıgımız bır topıgımız varhep beraber kuzuularımızı ogretelım dıye bu topık saayesınde bende ogrettım kızıma hem detaylı anlatırsın bızde elımızden geldıkce destek oluruz sanaenınde sonunda ogrenecek uzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…