Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar yardım!!!

gelin saçında hangi renk?

• Ankete Katılan
    6

emery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
64
2
48
İzmir
slm kızlar...benm 7 eylülde düğünüm olucak,netten gelinlik modellerine ve saçlarına bakıp bişiler tasarlamaya başladım.Fakat en büyük sorun oluştu kafamda..benm saçım şuanda röfleli ben hep sarı saçlı bir gelin olarak düşünmüştüm şimdi resimlere baktıkça kahverengi tonlarının daha doğal durduğunu düşündüm,sizce hangisinde daha hoş duruyor birde benm 2 düğünüm olucak,biri izmirde diğeri muğlada izmirde salık bırakmayı muğlada toplatmayı düşünüyorum bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim teşekkürler kızlaarrr:):) birde kızlar kumralım:))))

Son düzenleme:

Buna kesin bir cevap vermek icin tenini ve yuz yapini da gormek gerekir ama gelinlik beyaz oldugu icin koyu renk kumral saclar daha carpici duruyor. Internetten de soyle birsey okumustum bence o da cok dogru. Diyordu ki dugun gununuzde kendinize yabancilarsacak kadar farkli sac makyaj vs. yaptirmayin cunku o fotograflar omur boyu kalacak ve siz her baktiginizda baska bir kadin goreceksiniz. Eger seni herkes sarisin olarak taniyip bildiyse birak oyle kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…