Bebek Beslenmesi Kızlar yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bulcuk

Minik prensim kollarımda
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
9.215
4
156
43
Diğer
kızlar oğlum sadece mama yiyyodu diş çıakrtma bahnesiyle biberonu almadı sadece uykusunda yedirebiliyodum ama günlerdir uykusdundada yemyio kaşık maması dendim meyve suları denedim hiç birini almıyo aç aç duruyo napıcam ben çok üzülüyorumm mafoldumben

cnm bu aylarda bu oluyo sen ınatla sureklı ver bıberonu arada elma ıle havucu rendeleyıp tulbentde sık ve meyve suyu ver ıstersen kasık mamasına gecmesı o kadar kolay deil ama deişik geldıgı ıcın almıyordur yoğurt ver ıstersen bıraz kendın mayalayıp kasık mamasından daha akışkan olacagı ıcın daha kolay yutar bırde bunları verırken cok ses yap fark etmeden yutsun.. annem anlatırdı cocuklar bu aylarda ole oluyormus sutden kesılmlerde en cok bu ayda olurmus sen sureklı denıycekmıssın kı cocugun duzenı gerı donsun...

deniyorum canım bi görsen halimi evin her köşesnde biberon var içinde mama gezidriyorum evde sürekli boş anını yakalıdığımda tepiyorum bibberonu ama nafile 6 saat açlıktan sonra uykusunda zar zor verdim az önce elma suyu yaptım onuda içmedi bi düzene girse başka bişey istemem
sağol ilgin ve tavsiyen için gürültü olayını denicem

canımmm bencee üzülmee acıktımı ağlar durmazz mecburen yer annesi üzülme düşme üstünee ağlamaya başladımıı bilki acıktı daya mamayııı benim fikrimcee ...

kıyamam ben melegime rabbim bol iştah versin inşallah seni çok ii anlıyoım hayatım yasadıgın sıkıntıyı eninde sonunda yicek bişiler annesi sadece stres yapmamaya çalış hemen hissedip o dahada gerilio

evet doğru söylüyosunuz acıkana kadar bırakıyorum 6-7 saat sürüyo
eskiden 3 saatte 125 cc mamayı iştahla yiyyodu ((

sabret canım bebek bu bazen yapar sen sabırla dene sınırlenme emın ol anlıyolar ben arada sınırlendıgımden bılıyorum o zaman daha ters tepıyo..

ewt gıralı ıkı gun oldu ama kendı dılımden anlıyanlarla konusmak cok rahatlatucu

canım diş çıkarma biraz erken değilmi ben mi yanlış biliyorum.ama sen yemiyo diye moralini bozma o acıkınca zaten ağlar.önemli olan senin moralli olman çünkü ne olursa olsun şu anda onun sadece sana ihtiyacı vr...

erken canım sıkıntımızda bu yüzden zaten erken diş çıkartcakmış doktorun dediğine göre bilmiyorumkismile
haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…