• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım:(

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
slm annişler benim bebişim 3aylık sütüm yetmediği için mama takviyesi veriyorum ama dünden beri bebişim mama yemiyo biberonu ısırmaya çalışıo yani sadece biberonu deil herşeyi damaklarına kıstırıo dişleri mi kaşınıyo acaba ama daha çok küçük ne yapacağımı şaşırdım bebişim mamasını yemeyince bende huzursuz oluyorum acaba açmı diye benide emmiyo emse bile çok kısa süre emiyo hem sütüm çok az doymuyodur yani nolur yardım edin:sinifsinif:

canım benim bi oğlum iki aylıkken diğeri üç aylıkken ısrmala kaşıntılara başladı

ama biri9 diğeri 10 aylıkken dişleri çıktı

eğer kaka yapıyorsa ve bezine iyi çiş yapıyorsa karnı doyuyor demektir

tam tersiyse çay kaşığıyla azar azar mamayı ağzına dök

canım çişini fazla yapmıo kesin aç ama kaşığıda ısırmaya çalışıo ağzına gideni de zorla geri çıkarıo off ya moralim çok bozukmafoldumben

üzülme canım ya bunlarda geçicek bebeklerin günü gününü tutmuyo benim kız 8 aylık bir ay çok güzell yemek yiyo diş çıkardığı için bir ay hiç birşey yemiyo bende üzülüyorum ama aslında kafaya takmamak lazım sen bence önce dr a götür canım benim kızda mamaya hala alışamadı sevmiyo açda kalsa mamayı içmiyo canım kendini üzme sitresin bebişinede geçer onlar herşeyi hissederlermiş kendine ve bebişine ii bak canım :teselli:aa unutmadan canım bebişlerin damakları 2. aydan itibaren kaşınmaya başlarmış bilgine

canım çişini fazla yapmıo kesin aç ama kaşığıda ısırmaya çalışıo ağzına gideni de zorla geri çıkarıo off ya moralim çok bozukmafoldumben

canım ya diş etleri kaşınıyordur kesin
kesin biberonlan kaşımaya çalışıyordur
şu dişeti kaşiyiciları var, biz chicconunkini aldık buzdolabına konuyor felan, onlardan al biraz onlarlan uğraşsın oynasın sonra açıkınca biberonu vermeyi dene

Back